Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
djtood
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de djtood » 21 Sep 2009, 11:01

Eu am fost ieri pe Tarnita si am facut un pescuit la pluta. Toate bune si frumoase pana au sosit doi cu barci cu motor, unul dintre ei a incetinit cand i-am facut semn sa nu imi strice locul iar al doilea o trecut de 2 ori si nici nu m-a bagat in seama :lol: a si era si cu copii in barca(salupa) deci au si plozii de la cine sa invete ce inseamna civilizatie si bun simt :(
obsedat de "gonge"

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Sep 2009, 20:34

danone scrie: Ciau Adi
Nu am mai fost pe Belis de 2 saptamani. Am fos o sapt in delta. As vrea sa mai ies o tura pe Belis pana mai prind vreme buna (pt.barca). Vreau sa te intreb daca nu ai avut probleme, in sensul ca se stia ca dupa 15 sept. nu se mai poate pescui. De fapt conform noi legi ai prohibitiei SE POATE PESCUI , cu exceptia salmonidelor.
Am avut concurs de musca in acest uichend pe Belis. Au punctat bibanul si cleanul. A venit padurarul si i-am platit cate 26 lei de persoana. Deci se poate pescui in continuare, nu se inchide la 15 sept!

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 22 Sep 2009, 11:13

Mihai mersi de informatie. Totusi se mai plateste sau nu taxa de 26 de lei? Cum merge cleanul? La ce voblere, ce marime,etc? Poate mai reusesc si eu sa dau o fuga pana acolo.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Sep 2009, 11:35

danone scrie:Mihai mersi de informatie. Totusi se mai plateste sau nu taxa de 26 de lei? Cum merge cleanul? La ce voblere, ce marime,etc? Poate mai reusesc si eu sa dau o fuga pana acolo.
Plateste cine vrea.
Nu stiu la ce voblere ca noi am fost cu mustele.

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 23 Sep 2009, 08:50

As vrea sa incerc Yo Zury de 2 cm .
Le-a incercat cineva?
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 27 Sep 2009, 18:46

De joi am stat pana azi duminica si am pescuit in fiecare zi.
Merge bine la voblere mici iar azi dimineata am avut o partida ce m-a dat gata, aproape la fiecare aruncare era pe vobler, si nu erau mici.
De mult nu a mai fost asa de bine dimineata.
Am iesit pe intuneric si cum s-a luminat de ziua au inceput sa traga pana cand unul mi-a rupt firul si mi-a luat voblerul.
Dupa 9 pauza totala nimic nu a mai tras.
Am prins si un pastrav de 400g care a fost salvat fiinca nu a fost ranit deloc.
O vreme minunata in acest week end .

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 28 Sep 2009, 10:21

Felicitari adi pentru partida de pescuit. Si eu am fost duminica pe Belis inspre Poiana Horii. Am plecat tarziu pentru ca scopul era de fapt sa ies cu familia. Totusi mi-am luat si lanseta . Am dat vreo 2 ore la voblere si la rotative de pe mal , la diferite adancimi, insa nu am avut nici macar o tentativa. Apa a scazut foarte mult si am vazut ca scade in continuare. Am facut lanseuri si spre larg si paralel cu malul. Am batut vreo 500 m de mal insa nimic. Niste pescai dadeau la pluta la 7-8 m adancime si mai luau la viermusi cate un clean de 200-300 g.

ugeen
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ugeen » 28 Sep 2009, 11:43

adriand,
Yo Zury de 2 cm au facut ziua?
a mers si Strike ?
sau mai micro ? :lol:
asa DA partida
au mai patzit si altii dar pe Floroiu si mai de o luna si ceva.
respec'
Pe un fund de lac, patru ochi luceşte. Ce să fie oare...? Este două peşte !

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 29 Sep 2009, 07:59

N-am apucat sa-mi iau Yo-Zury-urile inainte de plecare fiindca m-am hotarat sa merg joi in ultima clipa asa ca am dat cu voblere de 3 cm de la jacson , salmo , rapala
Cred ca intra la aproape orice vobler mic daca reuseai sa-l pui langa mal si sa mergi cu el paralel cu stancile la max 1 m de mal.
Adrian

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Sep 2009, 08:47

Eu am prins mai bine lansand dinspre larg spre mal, decat paralel cu malul. Iar toamna incepeau clenii sa manance si la voblere mai mari in dorinta de a acumula cat mai mult pentru iarna.

Pastravul ala era indigen si avea cam 32 cm? Daca da, atunci e din popularea de acum 2 ani. Sunt indigeni nesterili, asa ca e bine sa fie eliberati sa se reproduca.

Scrie răspuns