Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
In acest week end desi ploios si destul de nabadaios- cand era soare cand furtuna si cu niste torentiale serioase , a inceput sa mearga cleanul la porumb.
Am facut vineri seara o partida extraordinara la porumb - Clean destul de mare.
Sambata si duminica am incercat la voblere si chir daca am incercat s la
yo zuri -ul nou cumparat au mers destul de slabut - doar cativa cleni care nu mai atacau in mal ca de obicei ci in larg.Este adevarat ca erau mai mari decat cei pe care-i prindeam in mal.
Apa a crescut cu mai bine de juma de metru in 2 zile si poate ca asta-i motivul ca s-au retras mai in larg.
Sambata am mai incercat si la porumb dar a avut grija un vecin cu un ski jet sa nu mai prindem nimic - efectiv dupa ce a facut cateva ture in fata pensiunii ca sa-l bage in seama lumea s-au oprit complect si nu au mai intra la nimic asa ca am abandonat -oricum a inceput si o ploaie serioasa.
Duminica dimineata a mers destul de bine intre 6 si 7 cand era ma liniste apoi dupa 7 nu au mai vrut deloc .
Cam asta a fost weekendul acesta.
Adrian
Am facut vineri seara o partida extraordinara la porumb - Clean destul de mare.
Sambata si duminica am incercat la voblere si chir daca am incercat s la
yo zuri -ul nou cumparat au mers destul de slabut - doar cativa cleni care nu mai atacau in mal ca de obicei ci in larg.Este adevarat ca erau mai mari decat cei pe care-i prindeam in mal.
Apa a crescut cu mai bine de juma de metru in 2 zile si poate ca asta-i motivul ca s-au retras mai in larg.
Sambata am mai incercat si la porumb dar a avut grija un vecin cu un ski jet sa nu mai prindem nimic - efectiv dupa ce a facut cateva ture in fata pensiunii ca sa-l bage in seama lumea s-au oprit complect si nu au mai intra la nimic asa ca am abandonat -oricum a inceput si o ploaie serioasa.
Duminica dimineata a mers destul de bine intre 6 si 7 cand era ma liniste apoi dupa 7 nu au mai vrut deloc .
Cam asta a fost weekendul acesta.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
am fost ieri. apa foarte mare, putine locuri de pescuit, majoritatea inundate. la artificiale nu a mers. am mai dat la pluta cu viermi, rame, porumb, normal ca nu am prins, nu am pescuit la clean la pluta de peste zece ani, m-am dus echipat ca la caras comparativ cu vecinii mei vecinii mei de balta. am mai dat la feeder si am prins bibani intr-o cadenta de 2 pe minut, intre 10 si 15 cm.
ce m-a deranjat:
-pescuiesti practic printre gunoaie, peturi, doze bere, etc, lasate de pescari pe mal si luate cand creste apa, nu sunt pubele de gunoi, dar asta nu-i o scuza.
-am gasit mate de pesti curatati si lasate pe mal, doua ore am luptat cu mustele
-pescarii omoara bibanii si baga la cos pestii subdimensionati
ce m-a deranjat:
-pescuiesti practic printre gunoaie, peturi, doze bere, etc, lasate de pescari pe mal si luate cand creste apa, nu sunt pubele de gunoi, dar asta nu-i o scuza.
-am gasit mate de pesti curatati si lasate pe mal, doua ore am luptat cu mustele
-pescarii omoara bibanii si baga la cos pestii subdimensionati
Am fost duminica 12.07.2009. Apa foarte mare, pana sub padure.A inceput si un vant care a facut valuri. Nici nu mi-am mai scos lanseta pentru spining. Am dat la stationar la pluta la cosasi. Am luat niste cleni la 200-300 g pe care i-am eliberat. S-a lasat si o ceata nenorocita care mi-a inghetat oasele si m-a determinat sa-mi fac bagajul si sa plec. M-am ales in schimb cu o galeata de hribi pe care i-am gasit in padure pe malul lacului.