TOPIC PT CLUJENI
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
balta AJVPS de la Martinesti
A fost cineva la balta AJVPS de la Martinesti ?
Nefiind situata la sosea ( ca si balta privata ) poate sa fie mai ........
De asemenea: daca tot avem permis...
Ce si la ce se prinde ?[/b]
Nefiind situata la sosea ( ca si balta privata ) poate sa fie mai ........
De asemenea: daca tot avem permis...
Ce si la ce se prinde ?[/b]
-
- senior
Ieri, cind ma intorceam de la balta Aurel Vlaicu de linga Geoagiu Bai, m-am oprit la Martinesti - linga sosea.
Un pescar care spunea ca nu merge astazi, avea in juvelnic 6 carasi de 500 gr ( fiecare) prinsi la pufarin si porumb, cu momitor, in 2 ore de pescuit.
El mi-a spus despre balta AJVPS care este pe drumul din dreapta, dupa podul din Martinesti, in virful dealului ( cum mergi de la Cluj spre Turda). Avea amintiri despre salai mari ( de mai multi ani, de cind nu mai plateste permisul)
Pe mine ma tenteaza.
Un pescar care spunea ca nu merge astazi, avea in juvelnic 6 carasi de 500 gr ( fiecare) prinsi la pufarin si porumb, cu momitor, in 2 ore de pescuit.
El mi-a spus despre balta AJVPS care este pe drumul din dreapta, dupa podul din Martinesti, in virful dealului ( cum mergi de la Cluj spre Turda). Avea amintiri despre salai mari ( de mai multi ani, de cind nu mai plateste permisul)
Pe mine ma tenteaza.
-
- senior
Crisul Repede
Simbata am fost pe Crisul Repede, zona Vadu Crisului, acces foarte bun.
Apa mare cu toate ca avea nivelul scazut, multe pensiuni, multi pescari, lume la iarba verde.
Pe o lungime de 150 m se prindeau scobari (dupa repezis) iar noi am prins: clean, lipan si pastrav. La musca si rotativa.
Am fost in mai multe locuri. Recordul: lipan 38 cm. Pastrav si clean 26 cm. Toti pestii au fost eliberati.
Este necesar permis AGVPS Bihor. Exista si o zona protejata Romsilva.
Fire zbuciumate saptaminal !
Apa mare cu toate ca avea nivelul scazut, multe pensiuni, multi pescari, lume la iarba verde.
Pe o lungime de 150 m se prindeau scobari (dupa repezis) iar noi am prins: clean, lipan si pastrav. La musca si rotativa.
Am fost in mai multe locuri. Recordul: lipan 38 cm. Pastrav si clean 26 cm. Toti pestii au fost eliberati.
Este necesar permis AGVPS Bihor. Exista si o zona protejata Romsilva.
Fire zbuciumate saptaminal !
-
- senior
Ieri am fost pe Somesul Rece Mijlociu. Este necesara taxa de zi Romsilva ( 15 lei), sistem C@R.
Drumul forestier prost ( din ce in ce mai prost). Nu sfatuiesc berline.
Am prins 10 pastravi si 2 lipani, toti sub 18 cm. La musca.
Nu am intilnit alti pescari. Pe malurile accesibile sunt carari.
A fost o partida excelenta !
Fire zbuciumate !
Drumul forestier prost ( din ce in ce mai prost). Nu sfatuiesc berline.
Am prins 10 pastravi si 2 lipani, toti sub 18 cm. La musca.
Nu am intilnit alti pescari. Pe malurile accesibile sunt carari.
A fost o partida excelenta !
Fire zbuciumate !
-
- senior
O veste buna: http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=15272
-
- senior
Povestesc unii despre locuri din tari straine: drum asfaltat peste tot, apa curata si plina de pesti de tot felul, nici un fel de mizerii in apa sau pe maluri. Locuri speciale pentru piknicat unde cei care folosesc gratarele ( existente) le curata inainte de plecare, nici un fel de muzica sau grupuri galagioase, toti isi pun resturile in sac si sacul in masina.
Tot felul de minunatii de astea !
Poate asa va fi si la noi.
Tot felul de minunatii de astea !
Poate asa va fi si la noi.