TOPIC PT CLUJENI

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 13 Sep 2009, 21:49

pe Faragau ce stiti?Se prinde stiuca si salau?Cum merge in perioada asta ca nu am mai fost din iulie?

paulcj
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de paulcj » 21 Sep 2009, 20:27

weekendul acesta am fost la cojocna. pescuind in general dupa clean, scobar sau alti pesti din cadrul "natural" trebuie sa recunosc ca nu am avut viata usoara incercand la caras sau crap.

am avut un bat cu montura de crap , si boilies lasat la fund. nimic

am incercat la pluta sa scot caras. am folosit firul de rau, 0.16 fara inaintas, pluta culisanta. rezultat : un caras anemic. in rest vant si vant. pe lac s-a mai prins caras dar slabut.

anyway, eram curios de locuri de pescuit la gilau. am inceput sa merg in ultima perioada, dupa clean mai ales, insa incerc si la scobar. astazi am fost vreo 3 ore, si am pierdut 3 ace in acelasi loc din cauza agataturilor. am mai prins clean si biban dar nu in mod constant, considerand mai ales ca au cam intrat la noroc.

sunt locuri recomandate pentru clean sau scobar? eu in general pescuiesc in zona de vizavi de casa care se construieste langa semnul de intrare in somesul rece. clean am mai prins insa scobar nimic.

daca ma ajuta cineva as fi recunoscator. locul imi convine fiind ca pot fugi pt 2-3 ore fara mari eforturi .

mersi anticipat.

lupone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupone » 21 Sep 2009, 22:24

Din cate am inteles de la niste prieteni pescari,au prins anul acesta scobar pe Gilau pe coada in aval de barajul de la Somesul Cald,dar numai in perioada in care nu s-a uzinat.

paulcj
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de paulcj » 21 Sep 2009, 22:30

si eu ma gandeam ca acolo ar fi o zona buna, trebuie doar sa vad unde gasesc loc, deoarece malul e destul de greu accesibil.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 28 Sep 2009, 20:55

am fost ieri pe somes, nici macar un atac, am dat cu rotative si voblere cu care altadata prindeam bine.

ugeen
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ugeen » 28 Sep 2009, 21:15

paulcj
"scobaristi" stau pe partea cu soseaua la vreo 15 m de baraj si pe celalta parte dupa ce intri in padure tii cararea si sunt mai multe locuri...
vezi tu unde e mai "batucita" iarba si e si ocupat locul :lol: eu stiu un nene care numai acolo in padure merge... de ce oare ?
numa' bine !

P.S.
SA TI-O TRAGA LA FUND !!!
Pe un fund de lac, patru ochi luceşte. Ce să fie oare...? Este două peşte !

shmer
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de shmer » 01 Oct 2009, 15:08

s-a zagazuit apa pe somes in oras. ma gandesc sa ies intr-o zi pe la podul garibaldi la un spinning? ati fost careva?

buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 01 Oct 2009, 20:46

nu mi-a placut zona aia niciodata,acum de cand e indiguita nici atat,incearca totusi,poate,poate!

lupone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupone » 06 Oct 2009, 14:02

Acum 2 duminici am fost la pescuit pe lacul Gilau pe coada langa podul rutier ,pe cand pescuiam mai bine au venit 2 localnici cu barca si au intins o plasa chiar langa pod in plina zi pe la ora 16:30 fara nici un pic de jena ,am sunat la politia din cluj au zis ca trimit un echipaj,dupa vreo 10 minute m-a sunat de la politia din Gilau le-am zis care-i situatia si tipul m-a intrebat ironic unde locuiesc (ceva de genul : idiotule la noi in sat e ceva obisnuit),am mai stat vreo 15 minute dupa care am plecat si nu cred ca a venit cineva.Sunt sigur ca pesoanele respestive braconeaza frecvent pe lac,i-am vazut de multe ori pe lac si barca am vazut-o parcata pe partea cu soseaua toata vara,asa ca nu ma mira faptul ca nu am prins peste anul acesta pe Gilau.Pe viitor o sa ma echipez cu aparat de fotografiat + cel putin vreo 2 numere de telefon de la televiziuni ca sa fiu mai eficient.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Oct 2009, 14:25

Trebuia sa-i zici la militian ca i-ai prins pe braconieri si esti cu pusca incarcata la tampla lor. Sa vezi cum aparea in 5 minute cu tot cu intariri!

Scrie răspuns