TOPIC PT CLUJENI
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
La salau am fost in august doar la Ciurila. In total de 4 ori. Rezultatele au fost cam asa:
- Acum trei sapt nimic
- Acum doua sapt un strapazan
- Acum o sapt nimic
- Ieri am luat doi strapazani (in aprox 2 ore jumate), unul pe la 400g, celalalt pe la 200g. De mentionat ca i-am prins pe canal, si nu pe balta. De asemenea am vazut la un tip in plasa vreo cativa cleni (aprox 200-300g) luati la vobler.
Toti trei care i-am prins au fost luati la grub portocaliu mic (de biban), jig 3g. Am incercat si la shaduri (diferite marimi) si gruburi mai mari, da nu a vrut.
O alta treaba interesanta:
- Eram in piata marasti si vad un tip care-si cumpara gume. Il intreb unde vrea sa mearga la pescuit si-mi zice ca s-a prins pe Campenesti salau de 5kg acum cateva zile.
Alte locuri care ar merita incercate pe langa Cluj (pt salau si biban, eventual si ceva stiuca):
- Suatu
- Martinesti (ambele balti)
- Tureni (daca ai permis pe turda)
- Acum trei sapt nimic
- Acum doua sapt un strapazan
- Acum o sapt nimic
- Ieri am luat doi strapazani (in aprox 2 ore jumate), unul pe la 400g, celalalt pe la 200g. De mentionat ca i-am prins pe canal, si nu pe balta. De asemenea am vazut la un tip in plasa vreo cativa cleni (aprox 200-300g) luati la vobler.
Toti trei care i-am prins au fost luati la grub portocaliu mic (de biban), jig 3g. Am incercat si la shaduri (diferite marimi) si gruburi mai mari, da nu a vrut.
O alta treaba interesanta:
- Eram in piata marasti si vad un tip care-si cumpara gume. Il intreb unde vrea sa mearga la pescuit si-mi zice ca s-a prins pe Campenesti salau de 5kg acum cateva zile.
Alte locuri care ar merita incercate pe langa Cluj (pt salau si biban, eventual si ceva stiuca):
- Suatu
- Martinesti (ambele balti)
- Tureni (daca ai permis pe turda)
-
- senior
-
- junior
Acum doua saptamani am fost pe Martinesti si am pacalit unul de 1kg.Pop Vasile scrie:Bezid, in primavara. 6 buc, peste 50 cm.georcaef scrie:unde pescuiti salau in jud. cluj sau la max. 150km de cluj,
Acum nu stiu cum merge.
Vasile, Am fost si eu la Bezid, dar cu mai putin noroc... Ai putea sa-mi dai cateva sfaturi, cam unde si cum se poate prinde? Locuri, adancimi, naluci...
Multumesc!
-
- senior
Sfaturi nu-mi permit. Pot sa povestesc - ce imi mai amintesc.szleventee scrie:Pop Vasile scrie:Vasile, Am fost si eu la Bezid, dar cu mai putin noroc... Ai putea sa-mi dai cateva sfaturi, cam unde si cum se poate prinde? Locuri, adancimi, naluci...Multumesc!
Am pus motorul electric pe o barca a locului ( lene), am luat numai la plastice ( alb, 7 cm), adincime mare, pe partea stanga, daca stai cu spatele la baraj.
Se pare ca dupa ce apa s-a incalzit, nu a mai mers. De fapt nu am niciun fel de informatii.
-
- senior