TOPIC PT CLUJENI
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Catalin M.
- utilizator constant
-
- senior
GILAU
Mie imi place acumularea de la Gilau. Nu insir motivele.
Ieri, pe un timp exceptional si intr-o apa formidabila, din barca, nu am avut nici un atac !
In urma cu 1 luna : identic !
Ieri se prindea clean ( putin dar frumos ) in stinga barajului, pluta culisanta, viermisori, bine momit.
Eu am facut spinning pe tot lacul : wobler 3 -5 cm, oscilanta Berti, twistere ( am insistat la biban).
Ce se intimpla oare ? Unde am gresit ? Voi ati avut rezultate ?
Ieri, pe un timp exceptional si intr-o apa formidabila, din barca, nu am avut nici un atac !
In urma cu 1 luna : identic !
Ieri se prindea clean ( putin dar frumos ) in stinga barajului, pluta culisanta, viermisori, bine momit.
Eu am facut spinning pe tot lacul : wobler 3 -5 cm, oscilanta Berti, twistere ( am insistat la biban).
Ce se intimpla oare ? Unde am gresit ? Voi ati avut rezultate ?
-
- senior
-
- senior
-
- veteran
Nu cred ca stia omul ca trebuie sa ia temperatura apei cind pescuieste,horiavd scrie:He, he, he...da apa, apa...ce temperatura avea?
asa incit si-a uitat termometrul acasa .....

Domn Vasile te rog cind mai mergi la Gilau ia si termometrul si daca nu are apa 15-16 grade nu mai pune barca pe apa ca te obsesti degeaba...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- senior
[quote asa incit si-a uitat termometrul acasa ..... [/quote]
Asa este: am uitat sonarul acasa !
Dar:
- am pescuit la rapitori ( clean si biban) care ar trebui sa se hraneasca zilnic si iarna
- am pescuit in apa mica la inceput ( au fost zile insorite), dupa care am incercat si in apropierea barajului, la adincime maxima ( unde apa nu s-a racit)
- nu a fost o schimbare brusca de temperatura, care ar fi putut sa streseze pestii
Cu siguranta nu am inteles chestia cu temperatura !
Fire zbuciumate, pe Gilau !
Asa este: am uitat sonarul acasa !
Dar:
- am pescuit la rapitori ( clean si biban) care ar trebui sa se hraneasca zilnic si iarna
- am pescuit in apa mica la inceput ( au fost zile insorite), dupa care am incercat si in apropierea barajului, la adincime maxima ( unde apa nu s-a racit)
- nu a fost o schimbare brusca de temperatura, care ar fi putut sa streseze pestii
Cu siguranta nu am inteles chestia cu temperatura !
Fire zbuciumate, pe Gilau !