TAGA

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

doc
utilizator constant
utilizator constant

TAGA

Mesaj de doc » 02 Noi 2005, 22:37

Pt cei care cunosc taga,ce parere aveti despre articolul lui M MUSATESCU din ultimul nr AVP.
Nu spun ca n ar fi peste am pescuit destul de mult pe acolo in toamna asta dar articolul mi se pare ca ai cam face supra reclama.Adik subtitluri gen rechini din ardeal ,toata povestea cu zeci de salai pe ora,etc.Sa fie singura balta din tara unde mai sint pesti?sau urmeaza sa se privatizeze shi chesti de astea?

horiavd
senior
senior

Mesaj de horiavd » 02 Noi 2005, 22:51

:D :) :( :cry: :wink:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 03 Noi 2005, 04:44

Cred k numa ce au aflat si branconierii si acu ar trebui sa fie pe la pietze dupa plase!! 8) :cry:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 04 Noi 2005, 08:30

Haideti oameni buni nu va mai agitati atat! Braconierii sunt prezenti pe Taga de ani de zile...iar pe mine personal, nu ma deranjaza deloc faptul ca intr-o revista citita de pescarii din intreaga tara se face reclama unui lac din Jud. Cluj...

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 04 Noi 2005, 09:57

[quote="dr.pike"]Haideti oameni buni nu va mai agitati atat! Braconierii sunt prezenti pe Taga de ani de zile...iar pe mine personal, nu ma deranjaza deloc faptul ca intr-o revista citita de pescarii din intreaga tara se face reclama unui lac din Jud. Cluj...[/quote]

nici pe mine nu ma deranjeaza reclama dar mi se pare ca e mai mult decat reclama.Sau hai sa zicem ca e reclama..........cine are interesul sa faca reclama la taga,PISCICOLA? la 150000 taxa si la modul in care e administrata balta?

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 04 Noi 2005, 10:04

Poate chiar se privatizeaza:)...ma indoiesc ca Piscicola ar avea vreun interes in afara de acela de a mulge de bani pescarul cinstit si de a proteja cat mai bine angajatii proprii care braconeaza...

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 04 Noi 2005, 10:16

Vezi asta imi sarea shi mie in ochi[sarulestiul de langa cluj][rechini din ardeal] sa ne mai lase nea Malin cu chestile astea.

peo
junior
junior

Mesaj de peo » 22 Noi 2005, 16:19

nu vreau sa fiu inteles gresit dar cea ce a demonstrat Malin cu Andy Arif este rezultatul indelungatei experiente pe care o au in manuirea zgarciurilor. Toata stima pentru ei.De asemenea Paco si colegul lui din ploiesti au facut spectacol pe taga la salau cu twistere. Acest lucru arata faptul ca acei ce stiu manuii twisterele ca lumea orice lac in care exista salau pt. ei este un al doilea Sarulesti.
Toata stima pentru ei !

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 22 Noi 2005, 17:08

asta e exact ca povestea alora care atunci vad o naluca noua sau facuta de careva zic ca asa ceva n-ar merge pe apele din romania. in schimb ei dau doar cu rapala, ca vorb-aia, baietii de la rapala au venit si-au proiectat naluci dupa teste indelungate pe baltile noastre si precis ca-s descantate bine sa prinda peste de costa atat. iar dupa ce vad ca merge si altceva, tulai doamne ce minune, aia de prind cu asa ceva precis ca au trei *****.

salaul pe lac are alte obiceiuri decat ala de rau. vaneaza foarte rar intre ape sau la suprafata, voblerul nu ajunge acolo, deci jigul e mult mai bun. simplu.

malin
senior
senior

Taga

Mesaj de malin » 22 Noi 2005, 20:17

Oameni buni, chiar asa s-a intamplat pe Taga. Lacul are potential, indiferent de frustrarile unuia si altuia. Treaba cu piscicola o stiti voi mai bine, eu nu am reusit sa ma intalnesc cu administratorul baltii (o doamna inginer, am senzatia) care a refuzat sa stea de vorba cu noi. La o saptamana dupa cele relatate in revista, Paco a revenit si nu a mai avut nici pe departe aceleasi scoruri. Lacul fusese plasuit. Cu siguranta ca salai au ramas, dar erau cu capul la cutie. Draga Doc, nea Malin te lasa deci sa crezi pana la urma ce vrei, chiar si ca a luat cateva mii de parai de la piscicola sa spuna ca la Taga se prinde salau.

Scrie răspuns