Apropo de Surduc,cred ca este singurul lac din RO in care e permis pescuitul pe timpul noptii.]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAGA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- senior
-
- veteran
Intr-adevar,se percepe o taxa anuala pt. lacul Surduc,anul acesta s-a ieftinit din cate am auzit,de la 800.000 in 2005 la 500.000 in 2006.Nu era voie decat cu motoare electrice,dar in ultimul timp au aparut ceva "wise guys"cu motoare cu combustibil.Oricum asta se intampla doar in sezonul cald,in rest(primavara,toamna,iarna) pe lac sunt doar pescarii.E un lac inca putin frecventat si,dupa mine,excelent pt. pescuit.In ultimul timp a aparut si stiuca,din cauza unor deversari "accidentale"din niste bazine din zona.Astept cu nerabdare partidele de anul acesta,mai multe sper decat cele de anul trecut.Fir intins si voua!
taga
sa va spun ca am fost in toamna la taga cand sa tras cu plasa doua luni zi de zi,la inceput au prins salau in plasa si cate 100 de bucati la o plasa dar nici unu mai mare de 3kg dar spre sfarsit aproape cand sa inghete apa nu mai prindeau salau doar unu doi sau nici unu prindeau doar caras si fitofag am asistat la cel putin 50 de recolte aveau un navod de 400 de m oricum daca a scapat ceva este putin ,plus ca rapitorul nu prea stie sa fuga de plasa sau sa sara peste plasa ............pacat de lacul taga