Stiuca Delta Dunarii- Buletin informativ

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
*Razvanel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de *Razvanel » 08 Iul 2005, 14:50

hop si io

Bogdaproste intre 0.800 si 3.00 media la 1.4-1.5 si una de 5.300.

Am folosit in general "tzacuri"si rapala antibradis(mare).
Viata-i parsiva

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 14 Iul 2005, 17:30

Paradoxal(in conditiile inundatiilor din tara) stiuca merge bine de tot .

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 14 Iul 2005, 20:02

Am fost in zona Crisan, bratul Sulina. Se prinde foarte bine stiuca pe canalul de la camping insa nu depasesc 1kg, parca-s trase la linie.
Pe canalul caraorman apa este crescuta, tot stiuca mananca cel mai bine.

supercarpio
utilizator nou
utilizator nou

Informatii

Mesaj de supercarpio » 14 Iul 2005, 20:21

...pentru cineva care nu stie deloc locurile din Delta dar care este motivat si urmareste pe doamna Esox Lucius foarte mare...unde imi recomandati sa merg? Perioada ar fi mijlocul lunii August.

Multumesc anticipat pt. informatii (promit un raport detaliat pe site la intoarcere).

-Marius

MariusC
senior
senior

Re: Informatii

Mesaj de MariusC » 15 Iul 2005, 12:40

supercarpio scrie:...pentru cineva care nu stie deloc locurile din Delta dar care este motivat si urmareste pe doamna Esox Lucius foarte mare...unde imi recomandati sa merg?
In Suedia! :shock:
Din pacate la noi stiucile mari au devenit o raritate.
Daca totusi vei veni in delta, trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca majoritatea stiucilor sunt mici.
Eu recomand Crisanul pt. ca e in mijlocul deltei, si deci cu o barca cu motor (15 cp e suficient), poti pescui in foarte multe zone, atat in nordul, cat si in sudul canalului Sulina.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 16 Iul 2005, 11:19

Dap, eu de 6 ani ma duc acolo si tot n-am avut ocazia sa pun mana pe vr-o barca cu motor insa zona are potential. In perioada asta am inteles ca merge bine in lacul Cuibul cu Lebede sau Cuibida cum ii zic localnicii.

supercarpio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de supercarpio » 17 Iul 2005, 05:49

Multumesc tuturor pt. info. Ajung in ROM pe 22 Iulie. Pina atunci sper ca apele sa se retraga.

Planuiesc un pescuit in Delta, zona Murighiol.

Daca aveti detalii suplimentare despre acest loc ori despre alte locuri mai bune va rod sa-mi comunicati prin email (locuri, momeli..etc).

Voi scrie un raport detaliat pe www.rapitori.ro si intr-o revista Americana cind ma intorc.

Multumesc,

Marius

PS Toti pestii vor fi ELIBERATI. Bineinteles!

muffintop
junior
junior

bravo!!!

Mesaj de muffintop » 17 Iul 2005, 13:21

eu zic sa incep cu partile bune sigur: bravo ptr intentia de a elibera toti pestii. daca se poate sa faci cumva sa te vada toata lumea de pe malul apei de unde vei fi, ar fi perfect. si eventual sa ai si vreo captura mare de tot, sa ramana romanii nostri cu sacii desumflati si cu ochii holbati, sa nu le vina sa creada. prea se duc de foame la pescuit, domnule... asta e genocid, nu pescuit sportiv. eu personal nu cunisc pe nimeni care sa elibereze pestii in afara de mine. si asta e marea diferenta intre noi si lumea civilizata. la ei este peste cu gramada pe natural, la noi e din ce in ce mai rar. sa speram ca se vor schimba si pe la noi lucrurile....

ptr partea cu locatiile: eu am fost si la crisan, si la dunavat si caraorman. cel mai bun prin amplasarea lui mi se pare crisanul. distanta pana in lacuri este infima. iar cuibida are stiuca multa de tot. si satul nici nu e plin de betivi nesimtiti. te poti simti bine de tot la crisan. parerea mea. poate e putin mai scump decat alte locatii din delta, dar mai ales pe venituri de america, nu vei simti diferenta, ca e mica totusi...

o excursie placuta si fire zbuciumate!

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 17 Iul 2005, 21:16

Se prinde bine dar multa mica.
Week-endul asta barca mea a produs doar 6 buc intre 2 si 3,5 kg si sute de marlite sub 3 sferturi toate eliberate.
Supercarpio noteaza telefonul meu 0722 680 402

stiucaracalina
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stiucaracalina » 17 Iul 2005, 21:16

re all!!m-am intors acum de la caraorman shi........dezamagire mare.in afara de un pescuit de biban cum nu am mai avut de mult,nu prea am mai facut mare scofala.shtiuca am prins multa dar toata mica(max800g)
am umblat peste tot dupa shtiuca dar nici in lacuri nici pe canale nimic mare.:(in schimb biban..........grupa mare.shalau......am fost intre cele doua insule de la capatul crisanului shi doar 2 strapazani la bucatzica.probabil ca apa asta mare shi involburata i-a dat peste cap pe peshti,asha ca o sa ma intorc la caraorman doar prin septembrie,sper:)daca intre timp mai ajunge careva acolo il rog sa imi spuna shi mie ce a facut.fir intins!!!

Scrie răspuns