Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Nu, de fapt AJVPS Olt, conform spuselor secretarei de la filiala, nu mai are nici o obligatie sa vina in control, nu mai detine nici un luciu de apa deci nu mai are nici un alt rol in tot sectorul piscicol inafara de a elibera permisele ANPA/carnetele de membru. Si asta nu e aiureala va asigur ca am fost foarte lucid cand am intrebat ce au de gand cu braconierii.la rusanesti,scazut la maxim.curg si turbinele si stavilarele.pe cursul vechi e plin de plase si nu se ia nici o masura.localnicii bateu gropanele ramase izolate cu postrovoale si carau pestele cu sacii pe biciclete.AGVPS si ANPA vor bani pt permise,dar braconajul nu il combate.fac controale doar cand au de castigat,ca doar sunt mana in mana. LOL
Este total offtopic, doar ca trebuie sa mai stie si alti pescari care platesc taxe pentru a se putea bucura de sportul cu undita.
-
- veteran
nu te contrazic,dar ieri a fost cineva sa vizeze permisul si i-au spus ca vor continua sa vina in control.parca la noi legile erau facute sa fie incalcate,nu?oare cati pescari sunt care nu cunosc faptul ca agvps nu mai are drept de control?cati vor ramane fara scule(pt ca acolo asa se poarta)?pe deasupra sunt si mintiti ca daca isi fac permisul la ei nu mai au nevoie de cel de la anpa,pt ca doar ei vin in control. 

de ce nu au pestii sida? pt ca p....le sunt pe mal!
-
- veteran
-
- veteran
Care controale? Un singur inspector ANPA si in rest jandarmeria pentru ca militia nu se deplaseaza pentru nimic in lume. Si jandarmii cand vin in control se plimba ametiti pe malul baltii sau ii controleaza doar pe cei care dau semne ca pescuiesc sportiv. Sa fim seriosi, eu de 10 ani de cand am permis si pescuiesc pe toate lacurile de acumulare incepand cu Mosteni si terminand cu Izbiceni n-am fost deranjat o singura data de control. Dar nu acesta este subiectul discutiei, deci o sa ma retrag si nu-mi ramane sa spun decat ca atata timp cat vom insista in nepasarea noastra, vom privi braconierii si nu vom "ajuta" organele legii macar cu un telefon nu se va rezolva nimic.mircioneolt scrie:bun ..........si daca nu ai vizat si vin controale ce facite iei la tavaleala cu ei mai ales daca esti singur
gata baieti, haideti sa revenim la topic, la scopul pt care a fost creat.
astzi zona Valcea si in amonte spre Sibiu, Oltul se prezinta in cote normale, chiar putin scazute dar in continuare tulbure.
zapada inca se vede pe Cozia si Fagaras.
referitor la barajele de jos in special Izbiceni, sunt informatii ca se prinde, destul de slab, dar se prinde, iar debitul de apa nu mai este asa de mare (informatia dateaza de dinainte de Paste)
astzi zona Valcea si in amonte spre Sibiu, Oltul se prezinta in cote normale, chiar putin scazute dar in continuare tulbure.
zapada inca se vede pe Cozia si Fagaras.
referitor la barajele de jos in special Izbiceni, sunt informatii ca se prinde, destul de slab, dar se prinde, iar debitul de apa nu mai este asa de mare (informatia dateaza de dinainte de Paste)