Starea Oltului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Apr 2010, 12:14

baaa, da ce cuminti sunteti voi.sa va puneti scuipat la buric sa nu va deocheati.
lasa ca ma sacrific si consum eu pt amandoi (mai ales ca stiu vinul ala de Aiud)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Apr 2010, 12:35

Ilie deja suntem trei! :lol: Apai Adi draga in tine nii nadejdea! La sprijin in bagarea aerului in sticle! Dar inseamna o iesire de min doua zile ca mai e si soferi unii :lol: Si daca e rost de prieteni buni aduc si o palinca de prune ...pentru dezinfectie!Si sa scada colesterolul ca e mare pe la unii :cry:
Deci ,asa cum zicea Ilie ...tinem legatura! Mai sunt ei cativa...

Ps: Tavi tu nu consumi un vin de aiud? :roll: Ca ti-am ramas dator de la niste informatii cu Oltul :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Apr 2010, 12:55

Ce faceti ma? Momiti locu? va tot laudati ca aveti vin bun, palinca da voi nu consumati ... ciudatilor.
adi, treaba ta, io nu ma duc, mi-e frica. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Apr 2010, 13:05

Tavi,
treaba ta, da nu stii ce pierzi.
si daca stau sa ma gandesc bine, nu erai tu ala cu berea??numa buna de stins focul dupa palinca aia :wink: :lol:
zamfi, colesterol???ce e ala?? bagi toate prostiile in seama??
ce spuneai mai devreme??
"In fond , viata trebuie traita..."
apai, de la ceva trebe sa ti se traga, oricum nu scapi viu, macar atat timp cat mai avem sa simtim ca traim :wink:
gata, hai sa nu stricam topicul
sa inverzeasca bine sa se faca vreme de cort si vine si destrabalarea - offcourse,min 2zile (vineri dupaamiaza-duminica dupamaiaza)

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 11 Apr 2010, 13:51

Adi, puteti sa mai adaugati unul, uite asa , incet incet... :wink:
Io sper sa nu se intample cum s-a intamplat de un 1 mai stiti voi, si tu si Zamfi, si sa mai pleci si de pe forumul asta... :)
Acuma pe bune, daca vorbesti cu sibienii, astia cam au prostul obicei sa se tina de cuvant, si sunt mari sanse sa se tina "adunarea" :D
Abia astept, numa' bine.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Apr 2010, 17:36

soriniusc scrie:Adi, puteti sa mai adaugati unul, uite asa , incet incet... :wink:
Io sper sa nu se intample cum s-a intamplat de un 1 mai stiti voi, si tu si Zamfi, si sa mai pleci si de pe forumul asta... :)
Acuma pe bune, daca vorbesti cu sibienii, astia cam au prostul obicei sa se tina de cuvant, si sunt mari sanse sa se tina "adunarea" :D
Abia astept, numa' bine.
E bine ca deja suntem patru! :lol: Lasa mah Sorine ca nu toata ziua e 1 mai ...a mai trecut vremea ...am mai crescut si noi... :P Adi o sa fac un efort , asa pentru prieteni...Legat de spritz!Si cu ocazia asta se convinge si Tavi ca nu suntem ciudati .Ma rog, la ce se gandeste el , ca oricum eu nu (prea) am amandoua vaslele in apa :lol: Deci sper ca suntem cinci ...Asteptam sa se incalzeasca vremea ,apa si sa se raceasca vinul.

Ps: Sorine , sa stii ca si eu am prostul obicei de a ma tine de cuvant... :P

Si on-topic : dupa o ieseala de asta sa vedem care e starea Oltului ...Care Olt? :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 11 Apr 2010, 22:16

Am fost joi la izbiceni la fel cu apa si pestii foarte rari si rasariti seara am plecat la draganesti cu stationare o ora frunzaru(parca nu mai este peste deloc :shock: cre ca se braconeaza in draci :twisted: si nu mai apare nimeni sa intrebe de permise,autorizatii..etc),la draganesti merge platica,mai rar caras,babusca si mai rar salau apa foarte scazuta pana la bordura taluzului cred ca mai sunt in jur de 2-3m apa adancime deci anul asta draganesti cred ca este o zona moarta dupa parerea mea :cry:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Apr 2010, 23:26

ciudat, tare ciudat cu barajele astea, mai ales Izbiceni, Rusanesti, Babiciu, Draganesti.
cum intrebi pe cineva daca a fost si a prins, toti spun ca "ahhh, am fost, dar......apa mare, multa, nu se prinde, etc."
sau,
"ahhh, da, s-a prins, dar putin si rar, oricum acuma nu mai merge nimica, nu are rost sa mergi"
numai ca in realitate, lucrurile stau cu totul altfel, fiindca unii, mai reusesc sa si prinda
dovada??
http://forum.pil.ro/album_page.php?pic_ ... 4ace3981c2

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Apr 2010, 06:56

Par plini de icre,sau mi-i se pare? :?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Apr 2010, 18:33

ilie,
habar nu am.
probabil ca da, judecand dupa perioada si data la care au fost prinsi.
eu altceva am vrut sa subliniez si sa scot in evidenta.

Scrie răspuns