Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ilie deja suntem trei!
Apai Adi draga in tine nii nadejdea! La sprijin in bagarea aerului in sticle! Dar inseamna o iesire de min doua zile ca mai e si soferi unii
Si daca e rost de prieteni buni aduc si o palinca de prune ...pentru dezinfectie!Si sa scada colesterolul ca e mare pe la unii
Deci ,asa cum zicea Ilie ...tinem legatura! Mai sunt ei cativa...
Ps: Tavi tu nu consumi un vin de aiud?
Ca ti-am ramas dator de la niste informatii cu Oltul 

Deci ,asa cum zicea Ilie ...tinem legatura! Mai sunt ei cativa...
Ps: Tavi tu nu consumi un vin de aiud?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ce faceti ma? Momiti locu? va tot laudati ca aveti vin bun, palinca da voi nu consumati ... ciudatilor.
adi, treaba ta, io nu ma duc, mi-e frica.
adi, treaba ta, io nu ma duc, mi-e frica.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Tavi,
treaba ta, da nu stii ce pierzi.
si daca stau sa ma gandesc bine, nu erai tu ala cu berea??numa buna de stins focul dupa palinca aia
zamfi, colesterol???ce e ala?? bagi toate prostiile in seama??
ce spuneai mai devreme??
gata, hai sa nu stricam topicul
sa inverzeasca bine sa se faca vreme de cort si vine si destrabalarea - offcourse,min 2zile (vineri dupaamiaza-duminica dupamaiaza)
treaba ta, da nu stii ce pierzi.
si daca stau sa ma gandesc bine, nu erai tu ala cu berea??numa buna de stins focul dupa palinca aia

zamfi, colesterol???ce e ala?? bagi toate prostiile in seama??
ce spuneai mai devreme??
apai, de la ceva trebe sa ti se traga, oricum nu scapi viu, macar atat timp cat mai avem sa simtim ca traim"In fond , viata trebuie traita..."

gata, hai sa nu stricam topicul
sa inverzeasca bine sa se faca vreme de cort si vine si destrabalarea - offcourse,min 2zile (vineri dupaamiaza-duminica dupamaiaza)
Adi, puteti sa mai adaugati unul, uite asa , incet incet...
Io sper sa nu se intample cum s-a intamplat de un 1 mai stiti voi, si tu si Zamfi, si sa mai pleci si de pe forumul asta...
Acuma pe bune, daca vorbesti cu sibienii, astia cam au prostul obicei sa se tina de cuvant, si sunt mari sanse sa se tina "adunarea"
Abia astept, numa' bine.

Io sper sa nu se intample cum s-a intamplat de un 1 mai stiti voi, si tu si Zamfi, si sa mai pleci si de pe forumul asta...

Acuma pe bune, daca vorbesti cu sibienii, astia cam au prostul obicei sa se tina de cuvant, si sunt mari sanse sa se tina "adunarea"

Abia astept, numa' bine.
E bine ca deja suntem patru!soriniusc scrie:Adi, puteti sa mai adaugati unul, uite asa , incet incet...![]()
Io sper sa nu se intample cum s-a intamplat de un 1 mai stiti voi, si tu si Zamfi, si sa mai pleci si de pe forumul asta...![]()
Acuma pe bune, daca vorbesti cu sibienii, astia cam au prostul obicei sa se tina de cuvant, si sunt mari sanse sa se tina "adunarea"![]()
Abia astept, numa' bine.

Ps: Sorine , sa stii ca si eu am prostul obicei de a ma tine de cuvant...

Si on-topic : dupa o ieseala de asta sa vedem care e starea Oltului ...Care Olt?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- cristi cristi
- veteran
Am fost joi la izbiceni la fel cu apa si pestii foarte rari si rasariti seara am plecat la draganesti cu stationare o ora frunzaru(parca nu mai este peste deloc
cre ca se braconeaza in draci
si nu mai apare nimeni sa intrebe de permise,autorizatii..etc),la draganesti merge platica,mai rar caras,babusca si mai rar salau apa foarte scazuta pana la bordura taluzului cred ca mai sunt in jur de 2-3m apa adancime deci anul asta draganesti cred ca este o zona moarta dupa parerea mea 

ciudat, tare ciudat cu barajele astea, mai ales Izbiceni, Rusanesti, Babiciu, Draganesti.
cum intrebi pe cineva daca a fost si a prins, toti spun ca "ahhh, am fost, dar......apa mare, multa, nu se prinde, etc."
sau,
"ahhh, da, s-a prins, dar putin si rar, oricum acuma nu mai merge nimica, nu are rost sa mergi"
numai ca in realitate, lucrurile stau cu totul altfel, fiindca unii, mai reusesc sa si prinda
dovada??
http://forum.pil.ro/album_page.php?pic_ ... 4ace3981c2
cum intrebi pe cineva daca a fost si a prins, toti spun ca "ahhh, am fost, dar......apa mare, multa, nu se prinde, etc."
sau,
"ahhh, da, s-a prins, dar putin si rar, oricum acuma nu mai merge nimica, nu are rost sa mergi"
numai ca in realitate, lucrurile stau cu totul altfel, fiindca unii, mai reusesc sa si prinda
dovada??
http://forum.pil.ro/album_page.php?pic_ ... 4ace3981c2