SPINNING Mures-Termocentrala Mintia

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 12 Noi 2005, 15:56

da, e o idee cu barca.
Dar la ultima iesire am navigat cam prost. :)
Si pe vremea asta , daca se repeta,s-ar putea sa ma lecuiesc !
asa ca, astept pana la anul , macar daca o "fur" sa fie pe vreme calda!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 12 Noi 2005, 19:21

am fost azi la apa calda.pescari putini doar vreo 10.betele umpleau malul.totusi am reusit sa prind un loc dar dupa 20 min mam trezit cu 2 pescari peste mine. am observat o chestie interesanta:daca esti pescar de spinning ceilalti se comporta de parca nai exista,se aseaza linga tine isi scot betele si lanseaza fara sa te intrebe nimic.voi ati patit asa ceva?parca suntem niste paria sau poate considera ca nu ne ridicam la "valoarea" lor?
fir intins

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 12 Noi 2005, 23:02

oaie scrie:am fost azi la apa calda.pescari putini doar vreo 10.betele umpleau malul.totusi am reusit sa prind un loc dar dupa 20 min mam trezit cu 2 pescari peste mine. am observat o chestie interesanta:daca esti pescar de spinning ceilalti se comporta de parca nai exista,se aseaza linga tine isi scot betele si lanseaza fara sa te intrebe nimic.voi ati patit asa ceva?parca suntem niste paria sau poate considera ca nu ne ridicam la "valoarea" lor?
fir intins
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

DA , DE VREO 10 ORI ANUL; ASTA!!!!
DADEAU SI PESTE MINE APROAPE !!!
O data era sa ma iau si la bataie, dar e cam nashpa ca ei erau 4 eu singur.
Ma distram cu strapazani luand unul dupa altul, iar ei unul la o ora!
Cred ca e de prisos sa adaug ca eu ii eliberam si ei nu.
Macar i-am otravit ca e cam nashpa unul sa prinda si tu sa te uiti cum nu iei mai nimic!! :twisted: :twisted:
Cand vin idiotii si incep sa se puna la 3-4 metri de mine , ma gandewsc- sa ma iau la cearta sau sa imi caut alt loc ?
Bineinteles ca nu plec numai de-al dracului si-mi plimb voblerul sa agat fixele lor, ca sa le f-t si eu meciul. De obicei ma cert cu ei , dar asta imi strica toata ziua!!!
Nu vad nici o solutie, pentru ca si daca i-as bate , data viitoare precis o sa vina altii.. si altii...
D'aia la spinning e bine sa fii 2 ,si intre noi sa-i vad ca au nesimtirea sa se puna !!
Eu zic sa-ti pui un fix la stanga 5m si unul la dreapta 5m , poate macar asa rezolvi intr-un fel problema.

:twisted: :twisted: :twisted:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

LUCIOPERCA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de LUCIOPERCA » 19 Dec 2005, 11:12

Adelin m-ar interesa si pe mine un salau de Mures in perioada asta. Daca nu sunt pprea indiscret cand ai fost ultima oara anul acesta pe clisura Dunarii si cam ce capturi ai avut? :wink:

LUCIOPERCA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de LUCIOPERCA » 19 Dec 2005, 11:16

Cred ca iarna aceasta trebuie sa i-si dea drumul un pic si dintosii ca anul acesta m-au c-am dezamagit :lol:

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 20 Dec 2005, 20:10

LUCIOPERCA scrie:Adelin m-ar interesa si pe mine un salau de Mures in perioada asta. Daca nu sunt pprea indiscret cand ai fost ultima oara anul acesta pe clisura Dunarii si cam ce capturi ai avut? :wink:
Spune-i omului, Adeline, nu te sfii! :twisted:

Scrie răspuns