SPINNING Mures-Termocentrala Mintia

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 09 Noi 2005, 20:33

Ceva noutati pe la "apa calda"?

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 09 Noi 2005, 22:03

da.un rapala ratllin,un salmo hornet si 5 twistere au ramas in mures :cry: capturi = 0 desi ataca salaul in draci.din toti pescarii unul singur a luat un clean cam la 1kg la lingura.
merg zilele astea si iti mai dau informatii proaspete
fir intins

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Noi 2005, 01:44

Era cat pe ce sa-mi fac planuri cu termocentrala de la Mintia si sa va propun sa mergem odata impreuna.
Mai ales ca am la cine sta in Deva, si de la TM nu e chiar asa de mare distanta.
Dar daca vin braconerii si dau la Hatza pe langa mine , mie unul imi vin draci si imi piere cheful de orice!
Tot asa de insistenti sunt si in perioada asta?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 10 Noi 2005, 07:54

braconierii nu o sa dea la hatza pt ca e plin de pescari.dau ei noaptea si in prohibitie.problema e daca prinzi loc! de obicei sunt 10-15 pescari cu 50 bete intinse pe tot malul!de cate ori am fost si nam avut macar o juma de metru sa dau cu vobleru!!!
ma duc azi sau maine si va relatez cum mai sta treaba
fir intins

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 10 Noi 2005, 08:14

inseamna ca e ca la balta. chestia aia cu maxim 2 bete de pescar nu se mei respecta, din cate am vazut.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Noi 2005, 08:32

Intrati cu barca si pescuiti pe zonele unde sunt copaci pe mal si nu pot da cei de la stationar.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Noi 2005, 09:59

MihaiV scrie:Intrati cu barca si pescuiti pe zonele unde sunt copaci pe mal si nu pot da cei de la stationar.
Da uite la asta nu m-am gandit!
Oare e loc sa te dai cu barca pe acolo?
Parca n-as iesi pe vremea asta cu barca....dar nu e exclus!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 10 Noi 2005, 12:47

E o idee cu barca dar pe vremea asta dupa 1 ora de stat in barca inlemnesti!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 10 Noi 2005, 15:53

Am fost cateva ore azi dimineata, peste canci, 100 de pescari la stationar cu 50000 de bete :wink: Unul singur a prins un amur de vreo 2 kile la mamaliga si sa mai scapat o stiuca la pestisor. De cand sa inmultit stiuca in zona s-au inmultit pescarii care dau la pestisor, malul e plin de bete si cu greu mai poti da. La amiaza a inceput sa sara avatu de parca era vara, insa numai pe mijloc, in curent. Oricum am momit intens locul cu shaduri si o lingurita, asa ca maine ar trebui sa colcaie pestele in zona :wink: :lol: :lol:
Imagine

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Noi 2005, 09:29

liviu_v scrie:E o idee cu barca dar pe vremea asta dupa 1 ora de stat in barca inlemnesti!
Nu e asa. Iti spun fiindca eu si cativa amici tocmai am inceput sa facem asemenea "aventuri". Daca esti imbracat corespunzator n-ai probleme cu frigul. Si daca Muresul in zona Iernut-Ludus e suficient de mare si de lent pentru a permite un pescuit din barca, atunci cred ca si la Mintia ar trebui sa fie. Nu am fost niciodata in zona asa ca nu pot spune cu siguranta.
In zona asta Iernut-Ludus am gasit si portiuni cu densitate mare de pescari pe mal, dar am fost si pe o bucata de 12 km pe care am gasit doar 2 pescari. Cred ca portiunile de rau mai departate de sosele importante sunt mai putin batute. Poate nu in toate zonele e la fel, dar merita incercat.

Scrie răspuns