Salau la Stolnici

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liviu_v
senior
senior

Re: Salau la Stolnici

Mesaj de liviu_v » 10 Apr 2013, 13:01

Gogol scrie:Poate 30 de lei c&r e ok, dar 80 cu retinere, unde de aici are incasari majore, e mult.
Daca esti de acord ca 30 lei c&r este ok.......parerea mea este ca si 80 lei cu retinere 4kg este ok si sa iti explic de ce : pana acum era 15lei/ kg de salau .....asta inseamna 4 kg x 15 lei = 60 lei + pescuitul 20 lei, mai ok de atat nu stiu sa fie in alta parte!
Iar in ceea ce priveste distanta de 300 km( dus -intors)....nu este la capatul tari. Iar pescari sa stii ca nu sunt numai in Bucuresti, sunt si in Pitesti, sunt si in Valcea sunt si in Craiova.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Apr 2013, 13:24

Iar in ceea ce priveste distanta de 300 km( dus -intors)....nu este la capatul tari
Frate Liviu, nu e un capat de lume nici 1000km cit am ei de la cluj-minjesti :roll: ....pasiunea daca ti-e fie suficient de mare distantele sunt de neglijat :D :D :D , bineinteles e parerea mea.

A devenit intradevar cam scump hobyul nostru azi ,asta din cauza costului ffff ridicat al combustibilului nu din cauza taxelor de pe balti....personal pescuiesc in toate colturile tarii si observ cu placere ca din ce in ce mai multi "proprietari" de lucii de apa incearca sa reduca taxele de pescuit si sa introduca facilitati de genul, barca, vesta salvare, mincare la prinz , etc...ceea ce e bine.

Ca nu toti suntem deacord cu unele pretentii sau regulamente asta e clar , dar avem obtiunea sa nu mergem acolo..
Eu tot ceea ce am auzit despre Stolnici am auzit numai lucruri bune si de aceea imi voi face timp sa vizitez si aceasta locatie chiar daca am pina acolo 350km / sens. :shock: :D :D :D
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

rospinning
junior
junior

Mesaj de rospinning » 10 Apr 2013, 13:32

felicitari pentru noile reguli, in special >40cm <2kg.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 10 Apr 2013, 13:48

rospinning scrie:felicitari pentru noile reguli, in special >40cm <2kg.
Este o regula buna dar daca s-ar umbla putin si la tariful de retinere ceva de genul 50 lei 2 pesti, ar fi mai echitabil...zic eu...
Personal pe mine nu ma avantajeaza sau dezavantajeaza nicio regula, ma gandesc strict la afacerea omului si la fluxul de pescari de pe balta care va fluctua in functie de tarife si reguli.

iiulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iiulian » 10 Apr 2013, 15:27

regulament ok, preturi in regula ,o singura observatie : achizitionarea mai multor barci de catre administrator
personal am sunat de 2 ori in timpul saptamanii si de 2 ori mi s-a spus ca barca e rezervata pt weekend
mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Apr 2013, 15:34

iiulian scrie:regulament ok, preturi in regula ,o singura observatie : achizitionarea mai multor barci de catre administrator
personal am sunat de 2 ori in timpul saptamanii si de 2 ori mi s-a spus ca barca e rezervata pt weekend
Perfect de acord cu observatia....mai multe barci , mai multi clienti. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Apr 2013, 17:15

Corect .Atat tarifele cat si restul .Barcile ar fi bine sa fie mai multe .Uite eu am reusit sa o rezerv prin amabilitatea d-lui Stefan insa nu mai pot merge :?
Stima dl.Stefan :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Apr 2013, 19:11

@gogol,

nu inteleg de ce sustii cu atata tarie ca taxa de retinere este mare - nu iti convine, nu retii
nu inteleg de ce te vaiti ca balta este situata la distanta mare - nu iti convine, nu te duci
este cat se poate de simplu.
salaul din supermarket este mult mai accesibil, mult mai aproape si mai indicat pt tine.
fara sa fiu rautacios,dar cand toata lumea in jurul tau lauda si au cuvinte bune fata de balta, administrator si regulamentul decent impus de el, numai tu incerci sa demonstrezi contrariul - de ce?!!
este total aiurea si deplasat, sincer.

eu unul as fi instaurat o taxa doar pt C&R si deocamdata pe o perioada de 1-2 ani as fi interzis retinerea salaului (asta pana incepe sa se dezvolte cel care este deja in balta si devine o captura tentanta si pt retinere)
pt cine ar dori un peste, as oferi posibilitatea cumpararii de crap ca sa nu te duci acasa cu mana goala si sa te creada femeia ca vii de la pescuit :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 10 Apr 2013, 19:23

Zamfi scrie:Barcile ar fi bine sa fie mai multe.
vin si barcile.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Apr 2013, 20:27

grizzly scrie:
Zamfi scrie:Barcile ar fi bine sa fie mai multe.
vin si barcile.
Excelent! Pentru mine cel putin este o veste minunata si nu cred ca doar pentru mine :wink:

In rest ,sincer , imi doresc ca salaii din balta sa creasca si sa se inmulteasca ! Ceva imi spune ca asa va fi . Si atunci o sa am si eu la 300 km de casa o balta de salau unde sa ma duc cu placere! Si in conditii decente ,nu cu tarife de oligarhi :lol: Nu de alta ,dar la ce se intampla in Romania ajungem sa dam tot mai multi bani la vecinii unguri si sarbi si eu zic ca e pacat ...

Ps : nu ca as vrea neaparat sa-i dau dreptate ,dar sustin si eu ideea lui adiwolf cu C&R obligatoriu 1-2 ani ... :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns