Salau la Stolnici

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Re: Salau la Stolnici

Mesaj de Nemernic » 10 Apr 2013, 07:30

Ar fi ideal daca si pe VA ar fi aceleasi taxe !
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 10 Apr 2013, 08:13

vali stratonov scrie:
Gogol scrie:Cu tarifele astea o sa fie mai subtire cu clientii... :|
Eu zic ca introducerea unor tarife e o chestiune de normalitate....
Pescuitul moca nu era benefic ....parerea mea.
Felicitari administratiei pt. ca a gindit un regulament decent, echilibrat si clar pt toata lumea.
Bravo.
Nu am zis moca, dar 80 lei cu retinere mi se pare cam mult. Pestii cam mici. Mai e o problema cu pescuitul de pe mal interzis, nu toti detin o barca. Si cu distanta mare...se tot aduna punctele negative. Fiecare socoteste din pct lui de vedere.

Asa ati ridicat in slavi si milotina cu preturile alea prohibitiva, ca e bine asa, ca nu-s ce si s-a dus la garla.

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 10 Apr 2013, 08:37

@ Gogol: calculul e foarte simplu! pescuitul la rapitor si inainte se practica tot din barca nu de pe mal. Daca te duci la magazin kg de salau este undeva intre 23-25 lei/kg. La un calcul simplu vei constata ca 80 lei pescuit si 4kg de peste este un tarif mai mult decat ok. Daca vrei sa te distrezi platesti doar 30 lei/zi cat un bilet la film de 1.5 ore! ( adica aproape moca). daca nu ai barca.....suni si iti rezervi o barca. Eu unul as fi dispus sa dau si putin mai mult pe barca, asta ca sa nu mai pierd timpul cu unflatul barci, carat barca , etc. Eu zic ca actualul regulament este foarte bine pus la punct si doresc pe aceasta cale sa felicit administratia lacului. Consider ca actualul regulament este un pas urias inainte pentru dezvoltarea si conservarea populatiei piscicole din lac.
Fir intins si sa ne vedem pe balta!

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 10 Apr 2013, 09:05

Omu n-are decat o barca, dupa cate stiu. Socoteala cu salaul/kg nu e in regula deoarece nu doresc 4 kg de salau ca nu il vand sau mai stiu eu ce, vreau 1 max 2 bucati daca e. Si nu de dimensiuni prea mari.
Si iar comparatia cu biletul de film si taxa de pescuit e aiurea, credeam ca discutam serios...
Omu asta, patronul, ar trebui sa inteleaga ca totusi balta lui e situata destul de departe pt majoritatea pescarilor, mai putin pt cei din judet, care au destule alternative deci trebuie sa-i atraga intrun fel. In primul rand daca esti obligat sa pescuiesti numai din barca, sa suplimenteze nr barcilor. Pestele e departe de a fi mare, s-a cam vazut la concurs, e destul dar mititel. Poate 30 de lei c&r e ok, dar 80 cu retinere, unde de aici are incasari majore, e mult.
Insa imi face impresia ca patronul nu sta in incasarile de la pescuitul salaului, grosul e de la crapari.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 10 Apr 2013, 09:09

La Milotina erau niște costuri prohibitive și totuși era C&R total. Au aplicat politica conform cărei dacă vin oameni cu bani multi este automat o alta atmosfera. Greșeala este evidenta: țopârlanul cu bani e mult mai periculos decât țopârlanul fără bani.
Iar mocangeala atrage de la sine o categorie de pescari care vor sa dea nimic și sa ia tot.
Costul nu este chiar mare ... dar nu mai e gratis!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 10 Apr 2013, 09:20

mi se pare un regulament corect si cu preturi decente .
sper sa aiba succes
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 10 Apr 2013, 09:29

Pe mine ma amuza ca multi considera un regulament cu taxe decente din fata monitorului, dar de pescuit se duc pe alte garle. :)
Insa ma indoiesc ca sunt cele mai echilibrate taxe mai ales la retinere.
Si inca o data repet, nu e vorba de mocangeala, ca nu e asa. Numai drumul de 300 km dus intors numai mocangeala nu se poate numi.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 10 Apr 2013, 09:49

[quote="Gogol"]Pe mine ma amuza ca multi considera un regulament cu taxe decente din fata monitorului, dar de pescuit se duc pe alte garle. :)
quote]

sa inteleg ca dupa parerea ta ca sa consider o taxa decenta trebe musai sa ma duc acolo la pescuit ?
pescuiasca si el va

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 10 Apr 2013, 10:42

Ideea este in felul urmator: eu am fost acolo, balta frumoasa, patronul ok, peste este dar predomina cel mic, obligativitatea de a pescuit numai din barca penalizeaza multi pescari si taxa de retinere coroborat cu drumul de 300 km dus intors e iar un mare impediment. Cel putin asa vad eu problema.
Sa zicem ok taxa de c&r.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 10 Apr 2013, 10:48

Cu siguranta motivele tale sunt pertinente si iti respect parerea .

dar nu inteleg de ce te amuza ca eu consider o taxa de C&R decenta la un nivel de 30 ron ....
si de ce era obligatoriu ca pentru a avea aceasta parere sa ma si duc acolo sa pescuiesc ....
Pentru a ma duce sa pescuiesc undeva am de luat in calcul mult mai multe considerente .....nu neaparat regulmentul baltii si taxa , care in acest caz , Stolnici , mi se par f ok
pescuiasca si el va

Scrie răspuns