Salau la Izbiceni
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
sa ne povestiti cam cati pescari vor fi acolo, acum dupa atatea povesti cu qintale de salai. sunt foarte curios...sa ne povestiti... vor fi 1722? sau mai putini....
noi astia care nu putem parasi capitala ca sa fim pe pozitii pe olt, ne vom duce la salai de 1kg.
asta e!
nu va uram nimic...
poate un HAI RAPID! (desi sunt dinamovist)

noi astia care nu putem parasi capitala ca sa fim pe pozitii pe olt, ne vom duce la salai de 1kg.
asta e!
nu va uram nimic...
poate un HAI RAPID! (desi sunt dinamovist)
-
- veteran
Probabil k nimeni nu vrea sa creada ca la Izbiceni sunt pesti care "te maninca".O sg. data am fost;de-ajuns cit sa-mi dau seama ca salaul,avatul,mreana si somnul sunt la ei acasa acolo,si pot face cu pescarul sportiv ce vor "ei".Acolo esti cu adevarat pe teritoriul gigantilor si cam trebuie intai sa le respecti "regulile"dak vrei un drill adevarat.
-
- veteran
-
- veteran
n'are rost sa discutam de fazele astea, mihai. bine le fac localnicii ca le calca pe bete.
aceeasi infestare apare si pe alte locuri, si nu mai poti pescui linistit, ba ca da peste tine, ba ca agata, ba ca stai cu ochii pe cutiile de twistere ca pe butelie. ma deranjeaza tam-tam'ul asta si toate personajele care viseaza salai cu tonele cand aud ca prindem noi cativa aia.
eu am experiente urate si de la strejesti, de'am ajuns sa nu mai intep cand am trasatura de frica sa nu ma trezesc a doua zi cu 30 de bete cu baboi pe loc, sau cu un microbuz de maimutzoi ce freaca twistere prin apa.
aceeasi infestare apare si pe alte locuri, si nu mai poti pescui linistit, ba ca da peste tine, ba ca agata, ba ca stai cu ochii pe cutiile de twistere ca pe butelie. ma deranjeaza tam-tam'ul asta si toate personajele care viseaza salai cu tonele cand aud ca prindem noi cativa aia.
eu am experiente urate si de la strejesti, de'am ajuns sa nu mai intep cand am trasatura de frica sa nu ma trezesc a doua zi cu 30 de bete cu baboi pe loc, sau cu un microbuz de maimutzoi ce freaca twistere prin apa.
-
- veteran