Salau la Izbiceni
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Dane,in vadul in care am dat eu apa sa tot fi avut vreo 4 m,5M.Am dat cu un vobler DE ADINCIME,dar din cauza curentului nu am reusit sa-i ating fundul decit la vreo 10 m de mal.Cum ti-am spus,atacul l-am avut de cum a picat voblerul.Nu stiu dak am avut 3 ture date la manivela.Sa nu-mi spuna nimeni ca a fost salau,ca s-ar putea sa-i demonstrez contrariul.
Marianu a avut ceva dreptate in ceea ce a zis,adica putea sa fie si stiuca dar nicidecum salau.Oricum s-a comportat ca un avat mare.
Apropo Mariane,astazi am cardit doi avati pe balta in NORD.
Marianu a avut ceva dreptate in ceea ce a zis,adica putea sa fie si stiuca dar nicidecum salau.Oricum s-a comportat ca un avat mare.
Apropo Mariane,astazi am cardit doi avati pe balta in NORD.
- vanatoruldepesti
- veteran
Pilulaaaaaaaa, nu mai scrie dupa ce te intorci de la bar....
Sambata am fost impreuna la Izbiceni si nu duminica. Eu am fost duminica cu Nicu Ploaie, cu Radau si cu Kushorica pe Valea Oltului, in balta de la Robesti, exact sub stanca!
P.S. La Izbiceni, unde dadeau cei care mai si prindeau salau, jigul de 30g parea vobler de suprafata.
Acum 5 ore a plecat spre Izbiceni un "echipaj" de pescari de salau care sunt tatici pe acolo prin zona inca de prin '90. Joi se vor intoarce si am intalnire cu ei pentru a imi spune ce si cum....

P.S. La Izbiceni, unde dadeau cei care mai si prindeau salau, jigul de 30g parea vobler de suprafata.
Acum 5 ore a plecat spre Izbiceni un "echipaj" de pescari de salau care sunt tatici pe acolo prin zona inca de prin '90. Joi se vor intoarce si am intalnire cu ei pentru a imi spune ce si cum....

-
- veteran
Azi nu prea s-a luat am vorbit cineva care la ora 17 ancora barca.Da ieri l-au topit aia care au dat din barci.Duminica m-am intors si oprisera ecluzele dar luni le-au dat iar drumul
Doamne de ar tine pana joi.... ca vreau sa merg din nou.Zic baietii ca merge mai bine din barca in fata la ecluze cand deverseaza