Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mi se pare mie sau dupa "odioasa"reglementare de 2 stiuci pe luna(?) ...a ajuns lacul in halul asta ? Nici macar marle nu se mai prind.
Ma gandesc cu mare regret la vremurile de acum (doar) 8-10 ani...fara populari ...si totusi era inca stiuca multa.
Am renuntat atunci sa mai frecventaz lacul ca se prindea din ce in ce mai putin, dupa populari am zis ca poate-poate...dar vad ca e tot mai rau
Oricum lacul, zona este superba si sansa de o captura trofeu inca mai pluteste in aer....merita si doar pentru "feelingul" aparte cand vezi lacul pentru prima data de pe ponton...sau din geamul de la etaj din cabana...of ce vremuri
Ma gandesc cu mare regret la vremurile de acum (doar) 8-10 ani...fara populari ...si totusi era inca stiuca multa.
Am renuntat atunci sa mai frecventaz lacul ca se prindea din ce in ce mai putin, dupa populari am zis ca poate-poate...dar vad ca e tot mai rau

Oricum lacul, zona este superba si sansa de o captura trofeu inca mai pluteste in aer....merita si doar pentru "feelingul" aparte cand vezi lacul pentru prima data de pe ponton...sau din geamul de la etaj din cabana...of ce vremuri

Nu as spune neaparat ca are vreo legatura... A fost un an slab la Sacalaia tot 2009 si atunci era C&R deja de 2 ani. A mancat bine cu vreo saptamana inainte de inghet. Noi am prins foarte bine si in 2008 inca inainte de a doua populare... Nu stiu ce sa zic. A fost un an mai slab desi a fost o pescuiala intensa pe-acolo. Au mai dus fomistii peste dar nu cred ca a putut afecta foarte tare populatia. Ganditi-va ca alea au depus nesingherite vreo 3 primaveri la rand si in conditiile de-acolo, in 3 ani, o stiuca poate atinge vreo 45-50 cm si un kilogram. S-au prins si dus mai mult dinastea. Cele din populari sau dinainte de 2008 erau deja la dimensiunea asta sau mai mari si alea acum sunt in al 5-6 lea an de viata sau mai batrane (stim noi vreo duzinaULK scrie:Mi se pare mie sau dupa "odioasa"reglementare de 2 stiuci pe luna(?) ...a ajuns lacul in halul asta ? Nici macar marle nu se mai prind.

in sfarsit are balta sait
=> www.prosacalaia.ro

De acord! Mai am si io ceva poze pentru SAIT, daca vreti sa mai bagati ziceti cum le trimit sau unde. Sa-l faceti cat mai mare si frumos si sa nu mai lasati foamea sa dea pe-acolo. Sunt destule cherhanale care lucreaza 90% la negru si dup-aia vine boc sa ne taie pensia... Rusine! Delta, intr-o tara ca germania sau suedia ar aduce cel putin 5-10% din PIB. La noi nu aduce nimic.