Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 22 Iul 2010, 19:48

merita, lacul e fain, zona e faina, macar odata trebuie vazut, cu pestii e mai greu, dar poti sa ai surprize :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 22 Iul 2010, 20:31

Mi se pare mie sau dupa "odioasa"reglementare de 2 stiuci pe luna(?) ...a ajuns lacul in halul asta ? Nici macar marle nu se mai prind.
Ma gandesc cu mare regret la vremurile de acum (doar) 8-10 ani...fara populari ...si totusi era inca stiuca multa.
Am renuntat atunci sa mai frecventaz lacul ca se prindea din ce in ce mai putin, dupa populari am zis ca poate-poate...dar vad ca e tot mai rau :(
Oricum lacul, zona este superba si sansa de o captura trofeu inca mai pluteste in aer....merita si doar pentru "feelingul" aparte cand vezi lacul pentru prima data de pe ponton...sau din geamul de la etaj din cabana...of ce vremuri :)

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 22 Iul 2010, 20:35

Ce taxe au la spin pe lac?
Daca vreau sa inchiriez o barca pentru 3-4 ore de spin cat m-ar costa?Mersi!
Imagine

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 22 Iul 2010, 20:50

NU exista pe 3-4 ore..o iei pe toata ziua..barca mare e 15 lei si inca vreo 30-40(nu stiu exact) taxa, daca nu ai "permis" de AJPS CLuj.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 22 Iul 2010, 21:15

Ariann scrie:Ce taxe au la spin pe lac?
Daca vreau sa inchiriez o barca pentru 3-4 ore de spin cat m-ar costa?Mersi!
daca intri pe apa dupa ora 14, barca te costa jumatate, adica 7,5 roni ( ma refer la barca mare)

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 23 Iul 2010, 06:43

Rezonabil pret la barca.Persim de pescuit pe judetul Cj nu am,ci am la filiala Ajvps Bihor.Nu cred ca are nici o legatura.Deci ideea e ca in aprox 50 de ron plus benzolul pana la Cj.Mersi baieti!
Imagine

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 23 Iul 2010, 13:27

ULK scrie:Mi se pare mie sau dupa "odioasa"reglementare de 2 stiuci pe luna(?) ...a ajuns lacul in halul asta ? Nici macar marle nu se mai prind.
Ma gandesc cu mare regret la vremurile de acum (doar) 8-10 ani...fara populari ...si totusi era inca stiuca multa.
Am renuntat atunci sa mai frecventaz lacul ca se prindea din ce in ce mai putin, dupa populari am zis ca poate-poate...dar vad ca e tot mai rau :(
Oricum lacul, zona este superba si sansa de o captura trofeu inca mai pluteste in aer....merita si doar pentru "feelingul" aparte cand vezi lacul pentru prima data de pe ponton...sau din geamul de la etaj din cabana...of ce vremuri :)
Nu as spune neaparat ca are vreo legatura... A fost un an slab la Sacalaia tot 2009 si atunci era C&R deja de 2 ani. A mancat bine cu vreo saptamana inainte de inghet. Noi am prins foarte bine si in 2008 inca inainte de a doua populare... Nu stiu ce sa zic. A fost un an mai slab desi a fost o pescuiala intensa pe-acolo. Au mai dus fomistii peste dar nu cred ca a putut afecta foarte tare populatia. Ganditi-va ca alea au depus nesingherite vreo 3 primaveri la rand si in conditiile de-acolo, in 3 ani, o stiuca poate atinge vreo 45-50 cm si un kilogram. S-au prins si dus mai mult dinastea. Cele din populari sau dinainte de 2008 erau deja la dimensiunea asta sau mai mari si alea acum sunt in al 5-6 lea an de viata sau mai batrane (stim noi vreo duzina :lol: :D ) si alea ar fi pe la 3 kile sau peste. Nu stiu ce sa zic, profetia mea este ca anul asta va fi unul bun si veti vedea ca mai este stiuca suficienta. Anii cu inundatii sunt buni si cei de dupa si mai buni. Anul asta si viitorul nu vor face exceptie zic eu, valabil si in delta si la Sic, mai ales 2011. De aia e bine SA NU SE MAI ATINGA de C&R si sa RESPECTE ACORDUL AJVPS&ANPA! Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 23 Iul 2010, 21:49

in sfarsit are balta sait :D=> www.prosacalaia.ro

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 23 Iul 2010, 22:02

Frumos site :respekt:
Until next time....Tight Lines!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 23 Iul 2010, 22:10

De acord! Mai am si io ceva poze pentru SAIT, daca vreti sa mai bagati ziceti cum le trimit sau unde. Sa-l faceti cat mai mare si frumos si sa nu mai lasati foamea sa dea pe-acolo. Sunt destule cherhanale care lucreaza 90% la negru si dup-aia vine boc sa ne taie pensia... Rusine! Delta, intr-o tara ca germania sau suedia ar aduce cel putin 5-10% din PIB. La noi nu aduce nimic.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns