Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
am fost de la 3 la 9 azi dupamasa. apa e calda, nivelul destul de ridicat si usor tulbure de la ultima ploaie, o gramada de scaldatori, pescarii sareau in apa din barci, o caldura caniculara. am pescuit lingurile in mal, am avut un singur atac cand lingura a atins apa, madama a sarit din apa, din pacate a ratat lingura. era mare. am mai vazut atacuri in mal, vreo 3-4. in ultima vreme s-au prins putine dar mari.
- serbanhbk!!
- veteran

- serbanhbk!!
- veteran

noa bine......am fost azi de la 8.30 la 13. in parcare multe masini de BN, un cort instalat in incinta. florin zicea ca nu prea au mai fost pescari in ultima vreme. nivelul apei mai mare decat cel obisnuit, usor tulbure. pe capatul pontonului 2 gagici stateau la soare. intru pe apa, intr-o barca erau 2 cantareti de la opera din cluj, unul isi acorda corzile vocale in lipsa atacurilor madamei esox. mai erau 2 barci de stationari legate in stuf. am dus cu mine numai naluci la care am prins pe sacalaia. am dat la trena, la linguri, zalturi, megabassuri, jerkuri, in buza stufului, jucat lingura in ochiuri, tot ce se putea. rezultat...acelasi....... am vazut 2 atacuri de stiuca. pe margini e plin de puiet si obleti. in timp ce vanturam naluci prin apa goala ma gandeam la clenii din belis. parca vad pozele de la ultima populare cu stiuca, de acum 2 ani...vreo 3 oale cu marlite si cateva stiuci. daca nu se populeaza lacul cu stiuca, putinii pescari de stiuca care mai vin o sa renunte la a mai frecventa lacul. deja observ ca nr. persoanelor care vin la agrement e mai mare decat nr. pescarilor. anul trecut a fost un an slab din pdv al pesc. la stiuca. anul asta il intrece cu mult.