Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
- Catalin M.
- utilizator constant
-
- veteran
Vasile ,noi aveam informatia de la "prietenul" tau ca ati prins pe putin 15 stiuci iar aia de 10 kg+ avea cam 1.40 m...Pop Vasile scrie:Sacalaia, 28.11.2008 ( scuze pentru intirziere ), doua persoane, 4 ore, 10 stiuci punctabile: 1 cintarita 4.8 kg, si 1 buc. fotografiata, indreptat agrafa struna ( estimat 10 Kg, 1.20 m )
Se pare ca va redeveni ceea ce a fost ( si mai mult decit atit !)

Eu va sfatuesc sa va puneti de acord inainte sa postati sau sa dati pe piata informatia...

PS .Adevarul e ca toti mintim dar ...nici chiar asa...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- senior
Eu am vazut si fotografiat animalul !valistrati scrie:Eu va sfatuesc sa va puneti de acord inainte sa postati sau sa dati pe piata informatia... :lol: :lol: :lol:
PS .Adevarul e ca toti mintim dar ...nici chiar asa... :D :lol: :lol: :lol:.
Greutatea si lungimea au fost estimate.
Ce pot sa spun, este ca secunde bune am ramas tintuit pe bancheta barcii, fara sa fac ceva ( sa pregatesc minciocul, sa scot aparatul foto...).
Cit priveste numarul stiucilor, este absolut posibil sa fi fost mai mult de 10. Pur si simplu am pierdut socoteala !
Au fost ( aprox.) 10 aduse in barca si citeva care s-au eliberat singure.
Eu nu am dorit sa fiu riguros in ceea ce am postat. Nici sa ma laud !
Am dorit, in primul rind, sa promovez Sacalaia si sistemul C@R.
Se pare ca si aici, ca de altfel si in incercarea de a face comparatii riguroase ( cit de cit ) intre diferitele scule, am fost inteles gresit.
Imi pare rau.
-
- senior
-
- senior
-
- veteran
Vasile ,nu te supara frate ...ca nu era la adresa ta
In vizor era "prietenul" tau al carui nume nici nu l-am pomenit aici:lol: ,nu de alta dar el cam obisnuieste sa prinda o specie de pesti rara numita ..."never see"..
asa incit te rog sa intelegi ca nu erai tu cel vizat.

In vizor era "prietenul" tau al carui nume nici nu l-am pomenit aici:lol: ,nu de alta dar el cam obisnuieste sa prinda o specie de pesti rara numita ..."never see"..

-
- veteran
Acum am venit de acolo....
Vreme ploioasa ,peste mofturos dar tot a prins fiecare care a fost pe apa cite 1-2 stiuci ....azi au fost 14 barci.
Recordul zile o stiuca de 103 m ,aprox8 kg....o so poti vedea pe net la transylvanian fishing expres in citeva zile ....
Vreme ploioasa ,peste mofturos dar tot a prins fiecare care a fost pe apa cite 1-2 stiuci ....azi au fost 14 barci.
Recordul zile o stiuca de 103 m ,aprox8 kg....o so poti vedea pe net la transylvanian fishing expres in citeva zile ....