Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Recordul la lungime l-am batut eu luni, 115+ cm, masurata cu martori, apar si poze in curand, inca una pe la 5kg, o ratare si ceva mai mic... sub 1kg. La greutate cea de 103 cred ca ma facea, era extrem de groasa si avea burta mare, eu cred ca avea vreo 11kg a lor lejer. Eu i-am facut masuratoarea oficiala si aceleia. 

-
- senior
Nuuuuuu, la silicoane numai creioane s-au prins. Am dus numai maimutze mari, sinking, uite dinastea: http://www.zalt.se/sortiment/kategori.aspx?c=5
Are 85 de grame si era inghitit complet, cred ca este si o poza cu "dantura" dar e un pic tremurata.
Are 85 de grame si era inghitit complet, cred ca este si o poza cu "dantura" dar e un pic tremurata.
@ Vali , stiuca lui Janos avea 105 cm, masurata pe loc.Trecea cu usurinta de 11-12kg pentru ca era super grasa.Eu banuiesc ca era femela.
Asta ca dovada ca sunt animale care au lungimea cat latimea barcii...
Pixurile care le prinsesi tu cate grame aveau ?
Stiuca lui Tristian(115cm), nu a fost la fel de umflata dar a fost mai lunga.
Aici sunt cateva dintre stiucile prinse peste weekend.
http://www.flickr.com/photos/zerooflow/ ... 0888057147

Asta ca dovada ca sunt animale care au lungimea cat latimea barcii...

Stiuca lui Tristian(115cm), nu a fost la fel de umflata dar a fost mai lunga.
Aici sunt cateva dintre stiucile prinse peste weekend.
http://www.flickr.com/photos/zerooflow/ ... 0888057147

-
- senior
-
- veteran
..........................................................................................................
Auzi fratica ,ar fi avind stiucile prinse de mine citeva grame ,dar fata de pestii prinsi de tine (aia never see)
erau uriase .....

..........................................................................................................
Auzi fratica ,ar fi avind stiucile prinse de mine citeva grame ,dar fata de pestii prinsi de tine (aia never see)

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
-
- senior
-
- veteran
Strati>
Eu am zis asa :"Era enorma, cu siguranta peste 10kg.Cand intrase pe sub barca capul ii era iesit si coada inca era pe partea cealalta."
Poate ca eram si eu putin aplecat peste marginea barcii si nu zic ca avea stiuca un metru jumate.Dar cu siguranta avea peste 1 metru.
Apoi astea sunt unele dintre pozele care le-a facut dl.Pop Vasile, in timpul drill-ului.
Ai vazut ca sunt animale si ca pot fi prinse daca ai ce trebuie.
Stiuca aceea are semnele alea distinctive pe spate.Cand o sa o prinda careva, atunci o sa stim exact cat a avut.
Oricum voblerul era un Zalt de 19 cm, si cu ancorele intinse are peste 23cm.
Poti sa faci cat de cat o masuratoare ochiometrica comparand cu capul stiucii.
In rest cei care au scapat sunt mereu mai mari.Pana una alta eu am vazut ce pesti sunt acolo si ca pot fi prinsi, atata timp cat nu am scos-o afara putea sa aibe si 100kg ca tot aia e.
Toate bune

Eu am zis asa :"Era enorma, cu siguranta peste 10kg.Cand intrase pe sub barca capul ii era iesit si coada inca era pe partea cealalta."
Poate ca eram si eu putin aplecat peste marginea barcii si nu zic ca avea stiuca un metru jumate.Dar cu siguranta avea peste 1 metru.
Apoi astea sunt unele dintre pozele care le-a facut dl.Pop Vasile, in timpul drill-ului.
Ai vazut ca sunt animale si ca pot fi prinse daca ai ce trebuie.
Stiuca aceea are semnele alea distinctive pe spate.Cand o sa o prinda careva, atunci o sa stim exact cat a avut.
Oricum voblerul era un Zalt de 19 cm, si cu ancorele intinse are peste 23cm.
Poti sa faci cat de cat o masuratoare ochiometrica comparand cu capul stiucii.
In rest cei care au scapat sunt mereu mai mari.Pana una alta eu am vazut ce pesti sunt acolo si ca pot fi prinsi, atata timp cat nu am scos-o afara putea sa aibe si 100kg ca tot aia e.
Toate bune