Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
am fost anul asta de zeci de ori la sacalaia si intodeauna am avut capturi
cei ii mai dureros este ca de multe ori am vazut flamanzi care taiau stiucile prinse pe lac, sau le puneau in geanta, se mai practica ascunsul stiucilor in stuf la locul de pescuit si recuperarea lor mai tarziu de pe mal......
un oarecare intr-o zi mia ras in nas spunandumi ca poate sunt singurul fraier care le da drumu.....
pacat .......
cei ii mai dureros este ca de multe ori am vazut flamanzi care taiau stiucile prinse pe lac, sau le puneau in geanta, se mai practica ascunsul stiucilor in stuf la locul de pescuit si recuperarea lor mai tarziu de pe mal......
un oarecare intr-o zi mia ras in nas spunandumi ca poate sunt singurul fraier care le da drumu.....
pacat .......
Daca n-ai atentionat paznicul esti complice! Nici o apa n-o poate pazi un om singur, daca pescarii nu-l ajuta. Incercati pe viitor sa faceti un efort sa anuntati paznicul in astfel de situatii.Zamfir scrie:am fost anul asta de zeci de ori la sacalaia si intodeauna am avut capturi
pacat .......
-
- senior
Si eu sunt un fraier.zander scrie:mai sunt zeci de "fraieri" care dau drumul la stiucile prinse
Nu am vazut sa fie retinute stiuci.
Poate ar trebui sa respectam ( sa impunem ) ceea ce scrie pe un afis: la terminarea partidei de pescuit, pescarul va prezenta bagajele la control.
Data viitoare am sa fac acest lucru: voi prezenta la control geanta cu naluci !
Fire zbuciumate saptaminal !
Salutare! Dupa ce am deschis topicul si dupa prima iesire pe Sacalaia promiteam sa revin in toamna. Iata ca a venit toamna si in ultimele 3 weekenduri am facut 5 partide acolo. Sunt foarte incantat. In medie 4-5 capturi pe partida, 0,5; 1; 2; 2,5 kg, pe-acolo. Ati vazut si stiuca lui Giani multi dintre voi, daca nu, e la mine in galerie. Am vazut duminica trecuta la un domn ce pescuia la stationar, platica si caras de 1,5 kg. Platica era ca un avat serios si carasul ca un crap. Foarte misto! Weekendul viitor voi fi pe Bezid cred, si sambata si duminica, dar de poimaine in doua saptamani vreau sa revin la Sacalaia. Fir intins!
-
- senior