Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am fost sambata 26.07.2008 la Sacalaia si am reusit doi oameni o partida foarte frumoasa, am intrat in jur de ora 9:00 pe apa si am iesit la 18 , iar ca si bilant peste 30 buccu maxime 2-2,5 kg , deci se vede o administrare mai corecta a rezervatiei.
Ce nu inteleg eu este de ce nu lasa cu motoare electrice, este mult mai usor sa pescuiesti , iar majoritatea celor care dau la vazle fac mai mult zgomot ca un motor......
Ce nu inteleg eu este de ce nu lasa cu motoare electrice, este mult mai usor sa pescuiesti , iar majoritatea celor care dau la vazle fac mai mult zgomot ca un motor......
-
- senior
-
- veteran
Da am fost eu ,miercurea trecuta si am pescuit de la ora 15-17.30 si am prins 7 exmplare de stiuca .
Din cite stiu pescuitul e permis de dimineata de la 6pina la asfintit.
In weekend se poate sa se ocupe toate barcile si de aceea prefer sa merg in timpul saptaminii.
Daca sunteti 2 ajunge 1 barca mare ,dar daca vreti puteti pescui si individual
Am prins stiuci pe toata balta ,dar desigur ca in anumite locuri am prins mai multe iar in altele mai putine dar asta sigur nu depinde de pescar ci de cum se pozitioneaza stiuca.
Concluzia e clara ..sunt mai multe stiuci ca in ultimii 3 ani si asta datorita masurilore luate de cei ce se ocupa acum de balta (asoc. Pro Sacalaia).
Merita sa incerci o partida acolo....
Din cite stiu pescuitul e permis de dimineata de la 6pina la asfintit.
In weekend se poate sa se ocupe toate barcile si de aceea prefer sa merg in timpul saptaminii.
Daca sunteti 2 ajunge 1 barca mare ,dar daca vreti puteti pescui si individual

Am prins stiuci pe toata balta ,dar desigur ca in anumite locuri am prins mai multe iar in altele mai putine dar asta sigur nu depinde de pescar ci de cum se pozitioneaza stiuca.
Concluzia e clara ..sunt mai multe stiuci ca in ultimii 3 ani si asta datorita masurilore luate de cei ce se ocupa acum de balta (asoc. Pro Sacalaia).
Merita sa incerci o partida acolo....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- senior