am tradat lacul sapt. trecuta, poate totusi imi fac timp intr-o dupamasa si de saca sapt. asta, va tin la curentTristian scrie:Nimeni nimic? Georcaef? N-ai mai fost? Ca tu esti omu nostru de serviciu la Sacalaia...Cel mai devotat lacului! Serios! Noi suntem mai departe si drumul e un jaf acum... Vreau sa vin saptamana viitoare... pe la sfarsit... vad eu...
Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
am fost azi de la 8 la 16, masini destule in parcare, pe balta 3 barci cu plutari si 3 cu spinningari, ceata deasa, rece, apa calda. fata de ultima tura pe saca apa s-a limpezit, vezi luciul lingurii la 2 m adancime, buruiana e de culoare maro. la amiaza era deja f. cald, au aparut scaldatorii, nu asa multi ca altadata, insa galagiosi. am luat 2 marle la kil la zalturi plus o urmarire cu rateu langa barca, marla la 2kg. la linguri si plastice pauza totala. am mai tras voblere la trena cand schimbam locurile. un pescar a prins 6 bucatele, cea mai mare si singura de 1 kg, dadea cu ceva lingurita minuscula. dupa o pauza de 8 ani, azi am mai rupt un bat in lansare, fara sa-l fortez, noroc ca-i in garantie. oricum o sa-mi raresc incet vizitele pe saca, ma plictisesc al dracului sa dau ore intregi fara nici o prezentare.
- serbanhbk!!
- veteran

- serbanhbk!!
- veteran

Luni si marti, vreme in racire, putina ploaie putin vant, innorat, 12 buc, toate sub 1,5 kg, vreo 4-5 sub jumate de kg 35cm, mai multe ratari dar probabil tot exemplare mici si nehotarate... pe-acolo. Cateva atacuri mai urate la suprafata, presupun ca somn dar nu stiu cu siguranta. Pana nu se stabilizeaza vremea nu ma astept la rezultate spectaculoase. Vegetatia mult mai putin dezvoltata decat anii trecuti cred ca e cauza lipsei de activitate, lipsa locurilor de vanatoare... ma rog