Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 01 Sep 2010, 21:43

Cine s-a invatat cu Sacalaia, ramane client fidel
...........................
asta cam asa e :D

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 05 Sep 2010, 22:11

ieri am plimbat cateva ore linguri, zgarciuri si voblere in apa lacului, am avut un singur atac finalizat cu o marla de 1kg la un bobler salmo. alti pescari au mai luat si ei marla mica.

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 06 Sep 2010, 07:06

si eu am fost ieri. am intra pe lac pe la 13 si am iesit spre seara. 2 buc, una pe la kg si una pe la 3 kg. am mai avut 2 atacuri frumoase pe un jerk plimbat sub pelicula apei, pe langa stuf. toata actiunea s-a petrecut pe perioada cat a plouat. in rest nimica.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Sep 2010, 18:38

Ziceti model mai exact la voblere daca se poate. Si noi am fost sambata dar eu nu am luat nimic la Rapale, prietenul a avut 4 atacuri , cel mai castigator a fost un Salmo Sting de 11-12 cm albastru cu argint.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 06 Sep 2010, 19:22

eu am luat stiucile la rotativa argintie cu negru (pt mine rotativele-s printre ultimele optiuni din trusa ) si am mai avut atac pe un rapala xrap subwalk de 9 cm Silver si pe un buster jerk Blue Chrome de la strike pro.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 06 Sep 2010, 19:26

in ideea de a incerca un pescuit mai "light" am lasat jerkurile, zalturile si alte ciudatenii mari acasa la ultimele 2 iesiri, am pescuit cu voblere salmo si rapala grele pana in 25 de grame. am luat la executor de 9, minnow de 9 si ultima data la un boxer de 7cm . am mai incercat sting-uri, perch-uri, chiar si thrill-uri fara rezultat. la rapale zero, inclusiv la renumitul hj de 14, rnr-uri de 8cm, clackin,rap, etc.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Sep 2010, 20:16

Singurul Rapala la care am luat mai demult a fost un Jointed 9 S ...Deci vad ca si tu Catalin tot pe argintiu albastru ai luat ...pare culoare buna pe Sacalaia. Eu am mers pe idea ca apa e limpede si am lasat FT-ul la urma, am insistat pe argintiu , negru argintiu, alb la inceput ...dupa aia la toate am incercat dar tot degeaba ...o sigura urmarire am avut la un SSR argintiu. Am dat cu X-rapuri de toate marimile de la 11 cm pana la 5 :)...nimic, RNR-uri, Original de 11 FT, GFR, Shad-Rap -uri, Jointed de 11 SFC, Jointed 9 GFR, SSR-uir FT, HT, Shad, Silver Shad...
Prietenul cum am mai zis a dat cu Salmo Sting, Cormoran , un fel de FT dar mai spalacit, si un Cormoran de o cuoalre extrem de ciudata, unica as zice maro, alb, roz !!...la toate a avut atacuri...Cand dadea si el cu Rapala ....nimic.Wierd!! Pare ca deja cunosc stiucile Rapala ...nu stiu ce sa zic.

P.S. Ce am observat...atacau in adapostul stufului, am vazut 3-4 atacuri dar chiar intre firele de stuf..Parca sunt retrase in stuf si nu au tupeul sa iasa.
Si doua sarituri-atacuri imense pe mijlocul lacului...de somn banuiesc..Am insistat pe acolo cu RNR de 8 ..si am si prins....experienta ;) Aaaa, si zeci de kile de bradis ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 06 Sep 2010, 20:46

vineri am dat gherla din barca pe o balta mica cu multa stiuca. inca nu-i vremea ei :)

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 10 Sep 2010, 20:45

azi dupa masa am prins 3 marle la zgarciuri.
la alte piese din arsenal n-am avut prezentare.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 12 Sep 2010, 21:02

am fost si astazi. pescari destul de multi, de toate felurile: spinneri, un baicaster cu bobler zalt, 2 muscari, vreo 3 barci cu carasari ce dadeau numai la trena dupa somn, restul stationari. dimineata apa avea 18gr., a urcat dupamasa la 20gr. un singur scaldator isi dadea talente de mare innotator. am dat numai la zgarciuri, am luat 4 marle, cea mai mare la 2 kg, am mai avut vreo3-4 dezgatari langa barca (suspectez carligul eurojig) si multe ciocuri. zgarciul castigator a ramas pana la urma fara coada.
nu stiu de ce idiotii astia din asociatie nu lasa cu motor electric, nici macar vasle nu am mai gasit azi, am improvizat cu doua lopisti cum au barcile mici, deplasarea era foarte anevoioasa (timp pierdut in pescuit).

dupa cum vad topicul asta nu prea mai intereseaza, deja cam vorbesc singur pe aici.
m out.

Scrie răspuns