Singurul Rapala la care am luat mai demult a fost un Jointed 9 S ...Deci vad ca si tu Catalin tot pe argintiu albastru ai luat ...pare culoare buna pe Sacalaia. Eu am mers pe idea ca apa e limpede si am lasat FT-ul la urma, am insistat pe argintiu , negru argintiu, alb la inceput ...dupa aia la toate am incercat dar tot degeaba ...o sigura urmarire am avut la un SSR argintiu. Am dat cu X-rapuri de toate marimile de la 11 cm pana la 5

...nimic, RNR-uri, Original de 11 FT, GFR, Shad-Rap -uri, Jointed de 11 SFC, Jointed 9 GFR, SSR-uir FT, HT, Shad, Silver Shad...
Prietenul cum am mai zis a dat cu Salmo Sting, Cormoran , un fel de FT dar mai spalacit, si un Cormoran de o cuoalre extrem de ciudata, unica as zice maro, alb, roz !!...la toate a avut atacuri...Cand dadea si el cu Rapala ....nimic.Wierd!! Pare ca deja cunosc stiucile Rapala ...nu stiu ce sa zic.
P.S. Ce am observat...atacau in adapostul stufului, am vazut 3-4 atacuri dar chiar intre firele de stuf..Parca sunt retrase in stuf si nu au tupeul sa iasa.
Si doua sarituri-atacuri imense pe mijlocul lacului...de somn banuiesc..Am insistat pe acolo cu RNR de 8 ..si am si prins....experienta

Aaaa, si zeci de kile de bradis