Pt. pescarii din zona TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 13 Iul 2011, 16:50

Silviu7 scrie:
Razvan V. scrie:
Silviu7 scrie:razvane ai mai fost iesit?
Am fost iesit pe vale joia trecuta... Nu stiu cand ma mai duc pe acolo ca am ramas traumatizat :)) Am inceput de la capat la Eminescu si am luat-o in sus, cateva atacuri fine care la un moment dat au disparut. Am mers in sus pe vale pana... am trecut de o casa parasita si am ajuns in camp, locuri frumoase dar peste... cam deloc. La intoarcere pe langa ferma aia de langa calea ferata daca sti o venit 2 caini,.. am crezut ca ne mananca, am stat cu betele intinse la ei pana o venit o femeie sa ne scape, am mers ce am mers si unu dintre ei o fugit dupa noi, iar aceasi metoda de aparare, nu am mai coborat si am venit pe calea ferata pana la sosea, pe acolo inca unu ciobanesc si un rotvailar dinala... Traumatizant... Daca mergi pe vale si ajungi la ferma aia iao pe langa apa nu pe drum ca ii bai.

Ai iesit pe Mures?
am fost...dar nu am luat nimic...la stationar am luat o mreana frumusica...
la baraj s-a mai prins salau ...
Acum dupa ultimele ploi sau inainte?

Saptamana asta sau saptamana viitoare, sa vad cum am timp, vreau sa dau o fuga la taureni pe primu lac. Am vazut ca la pestisor viu s-o luat salau, sper sa muste si la gume

Silviu7
junior
junior

Mesaj de Silviu7 » 13 Iul 2011, 17:06

Razvan V. scrie:
Silviu7 scrie:
Razvan V. scrie: Am fost iesit pe vale joia trecuta... Nu stiu cand ma mai duc pe acolo ca am ramas traumatizat :)) Am inceput de la capat la Eminescu si am luat-o in sus, cateva atacuri fine care la un moment dat au disparut. Am mers in sus pe vale pana... am trecut de o casa parasita si am ajuns in camp, locuri frumoase dar peste... cam deloc. La intoarcere pe langa ferma aia de langa calea ferata daca sti o venit 2 caini,.. am crezut ca ne mananca, am stat cu betele intinse la ei pana o venit o femeie sa ne scape, am mers ce am mers si unu dintre ei o fugit dupa noi, iar aceasi metoda de aparare, nu am mai coborat si am venit pe calea ferata pana la sosea, pe acolo inca unu ciobanesc si un rotvailar dinala... Traumatizant... Daca mergi pe vale si ajungi la ferma aia iao pe langa apa nu pe drum ca ii bai.

Ai iesit pe Mures?
am fost...dar nu am luat nimic...la stationar am luat o mreana frumusica...
la baraj s-a mai prins salau ...
Acum dupa ultimele ploi sau inainte?

Saptamana asta sau saptamana viitoare, sa vad cum am timp, vreau sa dau o fuga la taureni pe primu lac. Am vazut ca la pestisor viu s-o luat salau, sper sa muste si la gume
sapt asta s-a prins la baraj...
s-au prins la taureni dapoi strapazani...nu salai, la artificiale nu mere;)

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 13 Iul 2011, 17:29

Nici bibanii nu merg la artificiale acolo?

Silviu7
junior
junior

Mesaj de Silviu7 » 13 Iul 2011, 22:23

Razvan V. scrie:Nici bibanii nu merg la artificiale acolo?
in perioada asta nu...;)

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 14 Iul 2011, 21:34

Silviu ai luat ceva?

Silviu7
junior
junior

Mesaj de Silviu7 » 15 Iul 2011, 18:28

Razvan V. scrie:Silviu ai luat ceva?
neh..:|

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 15 Iul 2011, 18:32

Muresul e aproape fara apa :( ... mica si tulbure.... iarasi se lucreaza la Baraj in amonte de oras ....

Silviu7
junior
junior

Mesaj de Silviu7 » 15 Iul 2011, 18:42

la Ludus nu e rau cum e, dar nu mancanca pestele :P

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 17 Iul 2011, 19:45

am fost putin iesit la ungheni. apa mica si murdara dar in schimba am vazut 2 batai : unu isi batea calu si alta isi batea copilu :D mai era unu care isi spala bicicleta , vreo 5 care faceau baie si un localnic care asculta guta la maxim .......Romania te iubesc, de imi vine sa mierlesc ...
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 25 Iul 2011, 11:46

Ieri la Ludus Muresu destul de crescut, dar nu foarte mult, in schimb cam tulbure si plin de mizerii. E plin de crengi si de pomi, pet-uri... Chiar si un televizor o scos la mal... Pesti cam deloc

Scrie răspuns