Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
:))
sunt dai dracu,dar trebe sa pescuiesti langa nuferi acolo stau ei poate e mai adanca apa in zona aia,oricum taxele sunt mari pe lacuri,pe mures sunt putin satul,noaptea ma duceam pe mures,dar e cam nasol daca esti singur,un prieten a fost singur la weekend la baraj si niste tigani(7 la nr) i-au luat lansetele si cam tot ce avea.deci singur numai ies noaptea la catfish .
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Re: :))
Ia un spray cu piper si da la prima care ajunge la mai putin de 2 m, restul o ia la fuga ...VicToR . scrie:sunt dai dracu,dar trebe sa pescuiesti langa nuferi acolo stau ei poate e mai adanca apa in zona aia,oricum taxele sunt mari pe lacuri,pe mures sunt putin satul,noaptea ma duceam pe mures,dar e cam nasol daca esti singur,un prieten a fost singur la weekend la baraj si niste tigani(7 la nr) i-au luat lansetele si cam tot ce avea.deci singur numai ies noaptea la catfish .
:)))
la chestia asta nu m-am gandit sa stii
)))) ms mult ,pe mine m-a dus gandu la pistol cu bile de cauciuc
)

:))
nu e bun de nimic da-l dreq,pe lacuri baietiRazvan V. scrie:Acum cu ploile astea o "explodat" Muresu?

n-am dat doar la crap acolo frate,este somn si stiuca dar,ziua e lotto la somn si la stiuca nu prea pescuiesc eu.daca il prostesc cumva pe ala sa ma lase noapte scot si somn,este o bucata la vreo 10kg,l-am vazut ca a batut langa mine intr-o dimineata,deci este dar trebe incercat.grecu scrie:si cu ce te lauzi ?
la rapitori ma refer