Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
hm
e mai limpede dar nu cu f mult,se poate da la artificiale lejer.Razvan V. scrie:Nu s-a mai limpezit Mures in sus? Zona Targu Mures?
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
fiule
daca nu incerci nu prinzi
)) asa mi=a spus si fratemeo : "Nu da cu matze de gaina ca e vrajala" ,am dat si am prins
)) deci incearca !

hm
aveti careva chef de un pescuit in noaptea asta pe mures? zona Tg Mures.
Am fost iesit pe vale joia trecuta... Nu stiu cand ma mai duc pe acolo ca am ramas traumatizatSilviu7 scrie:razvane ai mai fost iesit?

Ai iesit pe Mures?
:)))
ma duc cu masina n-am treaba cu ei,am spray pt caini,asa fug de el ca dracu ,numa un fas trebe sa-i dau si fug ca dracu de tamaie,vreau sa ma duc prin spatele insulei pe bratu mort.locuri ideale:>
am fost...dar nu am luat nimic...la stationar am luat o mreana frumusica...Razvan V. scrie:Am fost iesit pe vale joia trecuta... Nu stiu cand ma mai duc pe acolo ca am ramas traumatizatSilviu7 scrie:razvane ai mai fost iesit?) Am inceput de la capat la Eminescu si am luat-o in sus, cateva atacuri fine care la un moment dat au disparut. Am mers in sus pe vale pana... am trecut de o casa parasita si am ajuns in camp, locuri frumoase dar peste... cam deloc. La intoarcere pe langa ferma aia de langa calea ferata daca sti o venit 2 caini,.. am crezut ca ne mananca, am stat cu betele intinse la ei pana o venit o femeie sa ne scape, am mers ce am mers si unu dintre ei o fugit dupa noi, iar aceasi metoda de aparare, nu am mai coborat si am venit pe calea ferata pana la sosea, pe acolo inca unu ciobanesc si un rotvailar dinala... Traumatizant... Daca mergi pe vale si ajungi la ferma aia iao pe langa apa nu pe drum ca ii bai.
Ai iesit pe Mures?
la baraj s-a mai prins salau ...