Slabe sanse sa prinzi ceva, fie si la stationar...
Prut
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
re
unde sa ma duc cu permisu asta in iasi la pescuit
la probota am fost ultima data si canci stiuca..erau taranii la prins la mana si la plase....
la anu nu mai fac nici un permis
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Re: sal
In situatia de acum (dupa viitura) e periculos sa mergi singur.gene3004 scrie:de ce nu singur?si de ce cu ochii in 16?si pe maluri de nisip fin?
Malurile sunt ca niste tobogane ca forma ... insa mult mai alunecoase.
Nu poti sti consistenta malului pe care ai pasit, mai ales daca e acoperit cu un strat de nisip fin.
Da ... poti merge pe mal nisipos, insa daca-l stii de ani de zile ca e acoperit de nisip. Pe depunere proaspata de nisip eu zic sa nu te aventurezi.
Re: sal
Pentru ca pe un mal nisipos ai mai putine sanse sa aluneci ca pe cel de pamint.gene3004 scrie:de ce nu singur?si de ce cu ochii in 16?si pe maluri de nisip fin?
Sa ai okii in 16 pt ca apa a sapat destul de mult sub maluri.
Si sa nu fii singur ca macar cineva sa stie pe unde esti.
@Nelu am postat aproape odata
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
cadavru!!
buna! am fost sambata la peste....dupa o zi superba(din toate p.d.v) cand sa plecam dam pe malul apei peste un cadavru...de om! ne-a sticat ziua la toti....acum dupa sunt curios cum ati proceda voi......ce ati face cu peste prins,anuntat autoritati,etc.....va mai spun amanunte mai tarziu....numai bine si fire intinse!
- Lostrita
- utilizator constant

Re: cadavru!!
Mda super zi pacat de final, cand tre sa faci pe paznicul .gene3004 scrie:buna! am fost sambata la peste....dupa o zi superba(din toate p.d.v) cand sa plecam dam pe malul apei peste un cadavru...de om! ne-a sticat ziua la toti....acum dupa sunt curios cum ati proceda voi......ce ati face cu peste prins,anuntat autoritati,etc.....va mai spun amanunte mai tarziu....numai bine si fire intinse!