Prut
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Tu crezi ca pune cineva pe forum un loc pentru care a batut km de Prut?Eu personal dezvalui locuri de pescuit numai prietenilor si asta din motive intemeiate.Daca le spun in gura mare pe forum o sa le gasesc mereu ocupate,ca sa nu mai zic ca pestele e speriat de atat vanzoleala.Asa ca nu vad de ce te miri ca nu se tipa in gura mare unde sunt locurile bune,nimeni nu te impiedica sa bati zece km de Prut ca sa le descoperi si eventual sa le postezi aici. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
pai nu ma mir ;dar daca nu le spune ,de ce le-ar spune daca vin la rita?ce devin brusc "prieten "?macar sa nu spuna nimic si gata;iar o indicatie cat de mica dar "corecta" ar p[utea da.... nu sa ma timita prin botosani cand eu intreb de locuri de langa Sculeni.Oricum multumesc celor care mi-au raspuns si le doresc fire intinse
Nu devii brusc "prieten",dar vii cu noi la pescuit,inveti cum sa "citesti" apa,astfel poti sa gasesti singur locuri promitatoare.In plus mai inveti cate ceva,ca noi toti,in plus atmosfera de la pescuit in gasca,face toti banii. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Asta asa-i.
Daca mergi cu baietii la pescuit o sa-ti arate si specii noi carora sigur nu le acordai interes pina acu, gen: nickushorul, lebanelul si shtefanelul.
PS.
Se poate sa fi gresit ordinea in care le-am mentionat - intentia a fost sa le pun in ordine descrescatoare in functie de dimensiuni.
Rog colegii sa ma corecteze.
Daca mergi cu baietii la pescuit o sa-ti arate si specii noi carora sigur nu le acordai interes pina acu, gen: nickushorul, lebanelul si shtefanelul.

PS.
Se poate sa fi gresit ordinea in care le-am mentionat - intentia a fost sa le pun in ordine descrescatoare in functie de dimensiuni.

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
buna

Re: buna
Si nu ai luat masina sa pleci sa-i cauti?gene3004 scrie:si pana la urma nu merge nimeni pe prut in zona sculenilor?anul asta am gasit o masina pe mal dar nu am gasit pescarii...erau prea departe de ea.

Re: buna
Referitor la multi Km de-a lungul Prutului, vezi ca este unul care a fost trapasul anului anul trecut... Nu prea stie el sa pescuiasca, dar baga la greu Km de-a lungul Prutului. Ia legatura cu el, poate mai afli ceva locuri bunegene3004 scrie:.....oricum am de gand sa bat la picior multi km de prut vara asta ,asa ca oricum o sa ne intalnim candva si

La ce se dau specile astea noi ? Numai munca in echipa oare-ti aduce astfel de trofee ?Teodor scrie:Asta asa-i.
![]()
![]()
PS.