Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 31 Mai 2006, 14:35

Tu crezi ca pune cineva pe forum un loc pentru care a batut km de Prut?Eu personal dezvalui locuri de pescuit numai prietenilor si asta din motive intemeiate.Daca le spun in gura mare pe forum o sa le gasesc mereu ocupate,ca sa nu mai zic ca pestele e speriat de atat vanzoleala.Asa ca nu vad de ce te miri ca nu se tipa in gura mare unde sunt locurile bune,nimeni nu te impiedica sa bati zece km de Prut ca sa le descoperi si eventual sa le postezi aici. :wink:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 31 Mai 2006, 15:26

pai nu ma mir ;dar daca nu le spune ,de ce le-ar spune daca vin la rita?ce devin brusc "prieten "?macar sa nu spuna nimic si gata;iar o indicatie cat de mica dar "corecta" ar p[utea da.... nu sa ma timita prin botosani cand eu intreb de locuri de langa Sculeni.Oricum multumesc celor care mi-au raspuns si le doresc fire intinse

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 31 Mai 2006, 18:39

Nu devii brusc "prieten",dar vii cu noi la pescuit,inveti cum sa "citesti" apa,astfel poti sa gasesti singur locuri promitatoare.In plus mai inveti cate ceva,ca noi toti,in plus atmosfera de la pescuit in gasca,face toti banii. :twisted:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 31 Mai 2006, 19:14

Asta asa-i.
Daca mergi cu baietii la pescuit o sa-ti arate si specii noi carora sigur nu le acordai interes pina acu, gen: nickushorul, lebanelul si shtefanelul.
:twisted: :lol:

PS.
Se poate sa fi gresit ordinea in care le-am mentionat - intentia a fost sa le pun in ordine descrescatoare in functie de dimensiuni.
Rog colegii sa ma corecteze. :twisted:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

buna

Mesaj de gene3004 » 31 Mai 2006, 20:40

:lol: gata am prins ideea;maine nu cred ca reusesc sa ajung dar pe joia viitoare sigur;imi programez de pe acum ....ma cam luase valul :D ...... cat despre locuri de pescuit :D nici eu nu le spun oricui pe ale mele,asta e adevarat.Iar despre "cititul apei" am intalint la mare anul trecut un localnic (cu care m-am si imprietenit de altel)care indradevar stia sa "citeasca apa" si gasea bancul de chefali intotdeauna ....am invatat (si mai am o multime de invatat)de la el.m-as bucura sa gasesc pe cineva care (dupa un timp,normal) sa-mi arate cate ceva din tainele prutului.....oricum am de gand sa bat la picior multi km de prut vara asta ,asa ca oricum o sa ne intalnim candva si :lol: oricum o sa mai fur cate ceva de la fiecare dn voi..... numai bine si fire intinse

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

buna

Mesaj de gene3004 » 31 Mai 2006, 20:41

si pana la urma nu merge nimeni pe prut in zona sculenilor?anul asta am gasit o masina pe mal dar nu am gasit pescarii...erau prea departe de ea.

paul
Moderator
Moderator

Re: buna

Mesaj de paul » 01 Iun 2006, 06:11

gene3004 scrie:si pana la urma nu merge nimeni pe prut in zona sculenilor?anul asta am gasit o masina pe mal dar nu am gasit pescarii...erau prea departe de ea.
Si nu ai luat masina sa pleci sa-i cauti? :)

paul
Moderator
Moderator

Re: buna

Mesaj de paul » 01 Iun 2006, 06:23

gene3004 scrie:.....oricum am de gand sa bat la picior multi km de prut vara asta ,asa ca oricum o sa ne intalnim candva si
Referitor la multi Km de-a lungul Prutului, vezi ca este unul care a fost trapasul anului anul trecut... Nu prea stie el sa pescuiasca, dar baga la greu Km de-a lungul Prutului. Ia legatura cu el, poate mai afli ceva locuri bune ;)

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 01 Iun 2006, 07:46

important nu e citi km bati ci cum le bati.cit mai putina tropaiala pe mal cu atit mai bine.in privinta locurilor nu e cazul sa va certati ca aveti de unde alege

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 01 Iun 2006, 07:47

Teodor scrie:Asta asa-i.
Daca mergi cu baietii la pescuit o sa-ti arate si specii noi carora sigur nu le acordai interes pina acu, gen: nickushorul, lebanelul si shtefanelul.
:twisted: :lol:

PS.
Se poate sa fi gresit ordinea in care le-am mentionat - intentia a fost sa le pun in ordine descrescatoare in functie de dimensiuni.
Rog colegii sa ma corecteze. :twisted:
La ce se dau specile astea noi ? Numai munca in echipa oare-ti aduce astfel de trofee ? :D

Scrie răspuns