Prut
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
sa nu uit ceva:anul trecut am vazut constant un "mare" pescar de rapitor care dadea la grebla ca un dement pe Prut.fie ploaie fie vint el era la datorie si scarpina pestii pe spate.daca citeste asta cred ca are bunul simt sa se abtina pe viitor.culmea e ca are bani f multi ,pare un tip educat dar toate sint doar aparente.majoritatea pescarilor il stiu dar nu il cunosc cu adevarat pe acest Hitler al Prutului.voi reveni cu amanunte si chiar cu nume
Unde ai vazut? Ca am vazut si eu un "fraier" care a zis asa ceva la TVR Iasi, sambatagene3004 scrie:ceva rau daca merg si sotiile cu ei? eu zic ca nu....am vazut cazuri in care sotia prinde mai mult decat sotul

Ultima oară modificat 01 Iun 2006, 08:26 de către paul, modificat 1 dată în total.
Nu, nu.. eu ma refeream la ce a scris gene... ca a vazut persoane care vin cu sotiile care, prind mai mult decat ei.... am scris ca vazusem si eu pe cineva, sambata la TV ca spunea cam acelasi lucrucorol scrie:draga Paul nu are importanta unde l-am vazut.el stie ca eu stiu si stie ca imi vine sa il dau in apa cind il vad.eu sint putin mai coleric si fac eforturi sa ma abtin de multe ori.poate asta e greseala cea mai mare pe care o facem toti.ar trebui sa nu ii mai toleram

Cat priveste pe japcari... aici e mult de discutat

Raspuns afirmativ.Calone scrie: Numai munca in echipa oare-ti aduce astfel de trofee ?
Munca in ehipa e totul. Speciile respective umbla in bancuri.
Cum se procedeaza: ca sa poti prinde un peste din specia respectiva trebuie sa fii un grup mare de pescari. Pestele tinta este inconjurat de grup incepind de la o distanta de 5 km in amonte si 5 km in aval, stringind incet-incet cercul pina. Cind distanta este propice capturarii, seful grupului da semnalul si atunci toti participantii se arunca pe el (pe peste adica) imobilizindu-l.
Cel care resuseste sa-l prinda il flutura victorios in aplauzele colegilor.

PS.
Pentru imobilizare nu este admisa utilizarea de: spray-uri paralizante, lacrimogene, din surse dubioase, arme de foc, arme albe sau negre, ciorapi nespalati, lenjerie intima ultra purtata. De asemenea este strict interzisa mituirea pestelui.
Este admisa, in cazuri extreme, tinerea unei sedinte speciale cu participarea pestelui in cauza pentru puncerea la punct a detaliilor ce privesc capturarea sa (locul si ora exacta a capturarii, prezenta mass-mediei, personalitati invitate, protocolul aferent: papa, bautura, covorul rosu, etc.). La finalul sedintei se va intocmi un proces verbal cu concluziile trase ce va fi semnat de toti perticipantii la sedinta.

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare