Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 20 Iul 2005, 11:06

Teodor scrie:Cit despre meteo... progonoza de pe weather underground mi s-a parut mult mai aproape de realitate; e adevarat ca o urmaresc doar cea pt Iasi.
Daca te uiti aici,
http://www.euronews.net/create_html.php ... eteo&lng=1
vei vedea ca un front atmosferic (de ploaie) este in trecere, insa e posibil sa mai vina unul (peste citeva zile) - front care miine ar trebui sa produca precipitatii insemnate deasupra Germaniei si Poloniei. Despre acesta din urma INMH nu a dat inca nici o avertizare si ma gindesc eu ca e posibil sa ne ocoleasca (si nu numai Iasul poate si zona de unde izvoraste Prutul).

Leba
veteran
veteran

niuz

Mesaj de Leba » 25 Iul 2005, 05:24

mi-am luat prietena si am carat-o la prut :D in zona Moreni pt. o partida scurta (vreo 2h).
Prutul e crescut (dupa cate ma pricep io) :? si tulbure. in consecinta partida a fost ratata. n-am prins nimic. nici macar n-am observat vreo activitate. ce bataie de avat, nici macar un oblete de ras nu s-a aratat. :(
desi am nadit o zona fara curent (bulboana).
am dat la salau cu rosioara si oblete din bahlui, la mreana cu rama rosie si la crap cu profimix. nici o miscare.
informativ, cei 4-5 pescari din zona nu au avut nici ei miscari notabile, unul singur a luat mreana (sau platica?!)de juma de kil (asa am vazut-o eu de la vreo 100m) la rama rosie. (a strigat la colegul lui din aval).
in fine ne-a prins ploaia si ne-am luat zona. :arrow:
fire intinse!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Teodor
veteran
veteran

Re: niuz

Mesaj de Teodor » 27 Iul 2005, 08:59

leba scrie:mi-am luat prietena si am carat-o la prut :D in zona Moreni pt. o partida scurta (vreo 2h).
:) Se pare ca am fost "vecini".

Cu toate ca Simbata dupa amiaza era promitatoare, ploaia de Duminica dimineata (o furtuna meseriasa care, in zona, a tinut de pe la 2 pina pe la 4.30) a "linistit" lucrurile. Apa era foarte tulbure si in crestere.
Cu toate acestea, cind am ajuns in cotul unde ne facusem planul sa pescuim era plin de pescari.
Oricum pe la prinz au plecat. Nu tragea la nimic, nici macar la vetrica.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Aug 2005, 09:38

Pentru cei ce au ajuns in w/e acesta pe Prut... Ceva schimbari?
Cum se prezinta apa? Vad pe pe www.apeprut.ro ca debitul este in continuare foarte mare, cu toate ca in amonte de Stanca-Costesti, debitul este in continua scadere. Vor oare sa goleasca barajul?

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 01 Aug 2005, 10:12

Ar lua cateva saptamani bune sa goleasca Barajul Stanca.
Si odata golit cred ca s-ar gasi cativa "crocodili " ce ar schimba conceptiile mondiale despre dimensiunea maxima la somn, biban..., crap.
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Leba
veteran
veteran

?

Mesaj de Leba » 01 Aug 2005, 10:35

da, da si eu sunt curios cum arata prutul.... mai mult, m-as baga la o partida de spin, ceva voluntari?!? :P
undeva intr-o dupamasa, cumva... sunt si io mai liber atunci..
East Spinning Team

Ioan S.
veteran
veteran

Re: ?

Mesaj de Ioan S. » 01 Aug 2005, 11:11

leba scrie:da, da si eu sunt curios cum arata prutul.... mai mult, m-as baga la o partida de spin, ceva voluntari?!? :P
Am fost simbata si duminica.
Pauza totala la pestii pasnici.
Ataca avatul ... insa eu nu am prins decit un biban.
Apa este tot mare si destul de tulbure.

leba scrie: undeva intr-o dupamasa, cumva... sunt si io mai liber atunci..
In perioada imediat urmatoare voi avea citeva zile libere, asa ca putem discuta ... insa prefer sa treaca zilele caniculare.

Leba
veteran
veteran

da,da

Mesaj de Leba » 01 Aug 2005, 11:22

da, nene Nelu, cand zici dumneata... pana atunci ma mai duc sa vad de niste silicoane si metale... pe la magazine...
oricum, poate ne vedem joi la intalnire.. :D [/quote]
East Spinning Team

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 01 Aug 2005, 12:03

Din cite stiu, sapatamina trecuta s-a luat in special somotei ( 1-3Kg), crapul si-a facut aparitia si este mai cooperant (1-4Kg), mreana rar dar in jur de 2 Kg.

PS. Asta in zona Moreni de unde am mai multe info.

[LE] Se pare ca vremea buna se va pastra in continuare. Deci sunt sanse sa se limpezeasca bine si Prutul. [/LE]
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 01 Aug 2005, 12:34

leba scrie:da, nene Nelu, cand zici dumneata... pana atunci ma mai duc sa vad de niste silicoane si metale... pe la magazine...
oricum, poate ne vedem joi la intalnire..
Poate ne vedem joi pe Prut (inainte de rasaritul soarelui), ne intoarcem acasa pe la prinz ... si seara mai ramine timp si de intilnire. :twisted:

Scrie răspuns