Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ioan S.
veteran
veteran

Re: a

Mesaj de Ioan S. » 07 Iul 2005, 10:20

Paul scrie:
soveja lucian scrie:......am spus doar ca nu am vazut nici un granicer ...nu mi-a verificat nimeni permisul..de asta eram surprins
Lucian... anul trecut am fost de vreo 4 ori pe Prut ( pe Prutul curgator) si de fiecare data am fost controlat la acte. De vreo 2 ori mi s-a cerut atat buletinul cat si permisul de pescuit, o data mi s-a cerut sa prezint numai buletinul (cum mi se pare si normal) si doar o singura data baietii de la pichet au avut nevoie sa vada cum arata un permis vizat (nici nu stiau care este PG-ul) fara a-mi cere in schimb buletinul.
Controale sa stii ca se fac si, mai ales, cand nu te astepti.
Stati linistiti ca la citeva zile dupa acest post pe soveja lucian l-a verificat politia de frontiera de doua ori in aceeasi zi (stiu pentru ca am fost acolo).

Paul scrie:M-am tampit de-abinelea...
M-am uitat mai jos...
Uauuu.. ce bine e...
Sambata sunt pe Prut
Paul, eu zic sa te mai gindesti !?!
De ce ?!? … Pentru ca a zburat vetrica :evil: … pentru ca abia a scazut :evil: … pentru ca dupa ploile astea s-a mai tulburat putin :evil: …

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 07 Iul 2005, 10:38

Ioane,
Pot doar sa-ti spun atit: cind zbura vetrica mi-a parut rau ca nu am echipament de fly si nici nu stiu sa-l folosesc. :(
Dar de prins se poate prinde, asta am verficat. E adevarat ca la altceva decit la vetrica nu pune gura (facind exceptia "albitura").
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

paul
Moderator
Moderator

Re: a

Mesaj de paul » 07 Iul 2005, 11:02

Ioan S. scrie: Paul, eu zic sa te mai gindesti !?!
De ce ?!? … Pentru ca a zburat vetrica :evil: … pentru ca abia a scazut :evil: … pentru ca dupa ploile astea s-a mai tulburat putin :evil: …
Hmmm.... Ma mai gandesc :)
Va dau raspunsul la intalnire :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 10 Iul 2005, 17:52

Salut pescari! :)
Ati mai fost in w/e pe Prut? Imi poate oferi cineva detalii cu privire la starea apei? Nivelul apei, gradul de limpezime etc...
Daca a incercat cineva la artificiale si daca a luat ceva.
Multumesc!

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 10 Iul 2005, 18:31

Simbata, Prutul era si mai limpede decit Luni.
In ce priveste nivelul trebuie sa fac o corectura: nu a scazut cu un metru si ceva, ci doar cam cu 70cm.
Avatull era activ; unul cel putin, m-a stropit "cu nesimtire" atacind la nici 30 cm de locul unde stateam pe mal dar a refuzat sa puna botul la artificialele pe care i le-am oferit.
La fix doar citeva platici amarite.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 10 Iul 2005, 18:36

Teodor scrie:Simbata, Prutul era si mai limpede decit Luni.
Multam, Relu... sa traiesti!
Sper sa ajung si eu saptamana asta pe Prut... De ce nu, poate chiar in timpul saptamanii, sa vad daca reusesc sa imi fac rost de o zi libera.
Pana sambata... e lung drumul... trebuie sa mai facem un "popas" intr-o zi ca altfel, cu atata munca te termini :)

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 11 Iul 2005, 11:33

Am auzit ca duminica (10.07.2005) s-a prins pe Prut un somn de 17 kg. (in zona Ungheni)

Are cineva mai multe informatii ?

Armand
veteran
veteran

Prut!

Mesaj de Armand » 11 Iul 2005, 13:24

Salutare frati de suferinta!!!Stie cineva locuri bune de pescuit intre Ripiceni si Lacul de Linistire(Barajul Stanca Costesti).Am fost saptamana trecuta dar a scazut rau de tot apa plus ca mi-au bagat setcile pana la 50 de metri in fata. Asa ca era zapacit rau de tot pestele. Am stat chiar unde incepe digul de beton pe Baraj. Daca vreti puteti sa imi scrieti si pe mail pe mfkpepe@yahoo.co.uk.
Multzam fain si ashtept mesaje de la voi!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 12 Iul 2005, 23:05

Care e prognoza voastra pentru w/e asta ?
Am aruncat o privire pe apeprut.ro si e stabil de mai multe zile.
Eu cred ca pina la Oprisani ar fi OK; in aval (dupa varsarea Jijiei) cu semnul intrebarii.
Voi ce spuneti ?

[LE] Se pare ca vremea va fi buna in weekend.[/LE]

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 13 Iul 2005, 00:04

Teodor scrie:Care e prognoza voastra pentru w/e asta ?
Voi ce spuneti?
Am pescuit zilele trecute pe Prut in zona judetului Vaslui. Aici apa a inceput sa se limpezeasca, au fost pescari care au prins la stationar cativa pesti de aproape 3 kg. Au fost cateva ore dimineata in care rapitorii sareau la suprafata apei de parca erau aruncati bolovani in apa, spre amiaza s-a facut liniste si nu prea au mai tras probabil din cauza ca vremea s-a schimbat brusc. Am pescuit la spinning doar un salau subdimensionat la o virgula alba sidef pe un jig de 10 gr si cativa avatei la rotativa pe care i-am eliberat sa mai creasca. Dupa ce am plecat vremea se pregatea de ploaie, iar ploile din aceste zile s-ar putea sa mai tulbure putin apa pana in week-end. Prutul este cam imprevizibil, au fost pescari care saptamana trecuta au pescuit cativa pesti destul de mari desi apa nu a fost foarte limpede.

Scrie răspuns