petitie impotriva circulatiei cu ambarcatiuni pe lacul Belis
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Din pacate Sambata si Duminica a fost mai rau decat in celelalte weekenduri
.Toata ziua a fost recital de virtuozitate la skijet.
Nu am putut pescui nimic dupa ora 9-10 cand s-au sculat baietii grozavi.
Nu stiu daca cei care au platit cazarea la pensiunea Dealu Botii si-au dorit sa asculte minunatul zbarnait si sa vada acest spectacol- cred ca pentru altceva au venit dar au fost obligati sa priveasca .
Nici cu barca nu se mai putea iesi fiindca erai in periol de a fi rasturnat sau lovit.
Am sa postez niste filmulete la sfarsitul saptamanii pentru a ilustra cele de mai sus.
Adrian
.Toata ziua a fost recital de virtuozitate la skijet.
Nu am putut pescui nimic dupa ora 9-10 cand s-au sculat baietii grozavi.
Nu stiu daca cei care au platit cazarea la pensiunea Dealu Botii si-au dorit sa asculte minunatul zbarnait si sa vada acest spectacol- cred ca pentru altceva au venit dar au fost obligati sa priveasca .
Nici cu barca nu se mai putea iesi fiindca erai in periol de a fi rasturnat sau lovit.
Am sa postez niste filmulete la sfarsitul saptamanii pentru a ilustra cele de mai sus.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
va fi si mai rau. cum se face propaganda si prin presa.
http://www.astazi.ro/gotostire.php?url= ... eal/368668
http://www.astazi.ro/gotostire.php?url= ... eal/368668
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
- senior
-
- veteran
-
- senior
Acuma, la modul serios, toata lumea trebuie sa traiasca.
Cred ca solutia ar putea fi: o cale navigabila pe zona centrala iar golfurile lasate pentru pescari ( mediu protejat, ca doar este rezervatie).
Cu siguranta va fi o lupta pentru aceste teritorii !
Deocamdata este 1 - 0 pentru ei. Si ca sa continui in acelasi ton:
- apararea noastra a fost inexistenta
- am fost luati prin surprindere
- cu siguranta avem in echipa mai multi jucatori ( nu numai pescarii) care se vor trezi - speram cit mai devreme
- dupa ce vom identifica jucatorii se va putea forma o echipa si se va alege un capitan
Cred ca divaghez cam mult.
Deocamdata nu luptam.
Numai mormaim !
Cred ca solutia ar putea fi: o cale navigabila pe zona centrala iar golfurile lasate pentru pescari ( mediu protejat, ca doar este rezervatie).
Cu siguranta va fi o lupta pentru aceste teritorii !
Deocamdata este 1 - 0 pentru ei. Si ca sa continui in acelasi ton:
- apararea noastra a fost inexistenta
- am fost luati prin surprindere
- cu siguranta avem in echipa mai multi jucatori ( nu numai pescarii) care se vor trezi - speram cit mai devreme
- dupa ce vom identifica jucatorii se va putea forma o echipa si se va alege un capitan
Cred ca divaghez cam mult.
Deocamdata nu luptam.
Numai mormaim !
-
- senior
DEja suntem 186.
Am citit articolul din Adevarul,ma surprinde lipsa atitudinii ecologice a celor de la Agentia de mediu care stiu sa fie fermi doar in cazul cand mergi sa le ceri vre-un aviz si cand te purica si se poarta de parca toti cei care incearca sa-si faca o casa ar fi infractori si ar fi cei mai mari poluatori chiar daca sunt e un camp sau pe un deal .
Adrian
Am citit articolul din Adevarul,ma surprinde lipsa atitudinii ecologice a celor de la Agentia de mediu care stiu sa fie fermi doar in cazul cand mergi sa le ceri vre-un aviz si cand te purica si se poarta de parca toti cei care incearca sa-si faca o casa ar fi infractori si ar fi cei mai mari poluatori chiar daca sunt e un camp sau pe un deal .
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?