petitie impotriva circulatiei cu ambarcatiuni pe lacul Belis

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vobleru
junior
junior

Mesaj de vobleru » 29 Aug 2008, 12:59

good job :wink:

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 29 Aug 2008, 23:07

Bine?! :shock: Musti are aproape 3% din semnaturi. Unde sunt asociatiile care se bat in piept ca mor de dragul pescarilor?! Macar moderatorii. Sau nu-i stiu eu pe nume...Mai mare jalea!

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 29 Aug 2008, 23:40

Ni s-au alaturat inca cativa oradeni... Facem ce putem. A fost suficient sa le spun ca exista o asemenea initiativa. Multi sunt cei care isi consuma nestiuti indignarea crezandu-se singuri.
Oricum, laudabil demersul, Adrian!

Gil
utilizator nou
utilizator nou

petitie impotriva circulatiei cu ambarcatiuni pe lacul Belis

Mesaj de Gil » 30 Aug 2008, 10:03

semnat! ingrosati randurile semnatarilor trimitind invitatia si altor prieteni care nu sunt neaparat inregistrati pe acest forum!

pes_cj
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pes_cj » 30 Aug 2008, 13:39

semnat! Sper, cat de curand sa avem parte de liniste pe Belis -Fantanele

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Aug 2008, 14:12

Am semnat si eu acum cateva zile, desi sint sceptic in privinta rezolvarii acestei probleme prin petitii on/line.

Ceva s-ar putea totusi face.
La Cluj exista mai multe asociatii si cluburi de pescuit sportiv care probabil sunt interesate de interzicerea accesului cu ambarcatiuni cu motoare termice pe Belis. Mai mult, probabil ca sunt si alte asociatii (protecti mediului etc) care pot fi cooptate pentru intreprinderea unui demers comun.
Puteti angaja un avocat specializat care sa atace in instanta de contencios-administrativ hotararea aceea de guvern. Ar fi un demers mult mai realist decat sa asteptati ca guvernul, la cererea catorva sute de internauti nemultumiti, sa isi abroge sau sa modifice propriul act.
Mi-e teama ca prin petitia aceea nu se va reusi decat sa creasca traficul saitului respectiv, alaturi de alte petitii cum sunt cele pentru/impotriva demisei lui Mircea Badea, ori a lui Piturca, pentru introducerea postului TV crestin "Alfa si Omega" in grila de programe a nu-stiu-carui distribuitor etc :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 30 Aug 2008, 21:50

Corect Razvan! Asociatiile insa, dupa cit am observat, au alte interese decit pastrarea echilibrului ecologic.
am sperat ca vor fi macar citeva sute de semnaturi. De aceea am semnat.
Speram sa fie suficiente semnaturi pentru a putea sa-l intrebam pe domnul Tariceanu la ce folosesc banii strinsi din taxa de prima inmatriculare daca Guvernul permite in continuare distrugerea tuturor zonelor ramase cit de cit neafectate de "omul nou".
Mentionez ca nu simpatizez nici un partid! Mi-am adus doar aminte de justificarea taxei, bani pentru protectia mediului din "sarmana tzarisoara mea, cum zicea Caragiale.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 31 Aug 2008, 12:22

Ca o curiozitate Dane din ce asociatie faci parte ?....evident dupa raspuns urmeaza intrebarea de ce ?:)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 31 Aug 2008, 15:57

Nu fac parte din nici o asociatie. Anul trecut am platit "permisul de pescuit" la una din filialele AGVPS. Nu din convingere ci pur si simplu am ales locul de unde am putut cel mai usor permisul sau mai bine zis unde am putut plati o taxa.
Anul acesta l-am luat de la ANAPA si de la RNP.
Urmaresc disputa dintre asociatiile noi si AGVPS de cind am reinceput sa pescuiesc, adica doi ani. Poate ma insel dar deocamdata nu vad un "viitotor luminos" pentru apele din Romania si pentru natura in general. Parerea mea. Poate sint prea pesimist :(

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 31 Aug 2008, 16:03

Am uitat sa raspund la intrebarea :de ce?
Pentru ca nu m-a convins nici una. Ba chiar imi dau o senzatie neplacuta balacarelile lor de pe site.
E ca si cum te-as intreba din ce partid politic faci parte. Si pe urma, bineinteles, de ce?

Scrie răspuns