contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

kyomaverick scrie:deci cu o barca pneumatica, cu vasle...este posibila traversarea lacului Belis? Tarnita?sau pescuitul dintr-o astfel de barca?
Daca este specificat pe afis interzis " ambarcatiune cu motor ",se subintelege ca se poate da cu orice ambarcatiune propulsata prin vasla sau vele ... Nu ??? daca era interzis ambarcatiunilor de orice fel era alta mancare .
Problema e cine v-a supraveghea sa fie respectata legea ......
-
adriand
- senior

-
Desigur vasle , vele , dar eu cred ca si motoare electrice ar trebui sa fie permise.
Au nu am fiindca prefer putin sport la vasle dar nu stiu cu ce ar putea deranja fiinca nu polueaza nici sonor nici cu gaze sau lubrifianti.
Desigur ca daca scria motoare termice pe pancarta era mult mai simplu.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
-
gripone
- junior

1 Mai....
coada lacului Tarnita...plin de lume...manele, fum, dar nu m-au deranjat eram mai sus la cabana,
Ce m-a deranjat erau 2 tipi cu skijet ce faceau liniute la greu ...n-am avut baterie la telefon sa sun la politie si nevasta n-a vrut sa-mi dea tel. pe motiv ca e 1 Mai si sa las oamenii sa se distreze....dar eu oare m-am putut relaxa cand treceau nebunii la 10-15 m de mal?!? M-au vazut zdrentele dar nu s-au sinchisit...Si sa vezi gunoi dupa frate, dupa ce au plecat!!
In rest am dat la vobler si la lingurite mici..nimic, apa e inca rece si probabil erau si deranjati de hahalerele de "fitzosi".
La intoarcere erau pe baraj 3 tipi la pluta cu pestisor...o galeata plina de bibi
Numai bine la toata lumea!
-
danone
- veteran

gripone
Aia doi de care zici , ar merita sa se "dea cu hidrobicicleta " pe Belis.
Si eu am fost pe coada, dar am luat-o pe drumul forestier spre "gura Rastii". Cu toate ca era sa-mi rup masina pe coclauri, macar am avut liniste. Am incercat la rotative mai la adancime dar nu a mers nimic.
-
kzoli
- veteran

Buna tuturor .
..... pe Belis -Tarnita ce taxe de pescuit se platesc ? cam ce pesti pot prinde ..... si e vre-o posibilitate de cazare in zona ? Se poate inchiria barci in zona ?
Multumesc