poti linistit...de altfel poti cu orice...ii doare la basca pe autoritati de ambarcatiuni....dute-n miez de vara si asista la concursuri live de surfing...drifturi pe apa si diverse...kyomaverick scrie:deci cu o barca pneumatica, cu vasle...este posibila traversarea lacului Belis? Tarnita?sau pescuitul dintr-o astfel de barca?
petitie impotriva circulatiei cu ambarcatiuni pe lacul Belis
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
eu nu am fost, a fost un prieten (pe tarnita a fost) si era slaba miscarea, a dat la vobler si la rotativa
iar la belis nu am fost niciodata inca sa pescuiesc
La Santejude a prins un domn in fata mea o stiuca de vreo 5.5kg in total 4 buc a scos..toate intre 4 si 6 kg... dar nu se pot lua ..se practica catch & release la rapitor acolo.
iar la belis nu am fost niciodata inca sa pescuiesc
La Santejude a prins un domn in fata mea o stiuca de vreo 5.5kg in total 4 buc a scos..toate intre 4 si 6 kg... dar nu se pot lua ..se practica catch & release la rapitor acolo.
In week-end la Belis am vazut 2 barci cu motor ambele cu pescari in ele .
Una a intrat pe la Giurcuta si au pescuit in golful din fata satului.
Cealalta a venit dinspre Belis si au urcat in coada lacului unde au stat vreo 2-3 ore apoi au mers inapoi presupun ca nu erau la plimbare ,dar nu am vazut bete.
Credeam ca este ceva control dar nu erau ei
Am inteles ca saptamana trecuta au fost jandarmii cu o barca pe tot lacul dar seful de la pensiunea din Dealu Botii nu stia ce cautau: pescari, plase, barci sau se plimbau.:
In rest pescari putini dar erau cei veniti din Rachitele cu motoretele.
Oricum de la 1 mai se deschide la Pastrav asa ca vom vedea cum mai evolueaza situatia.
Adrian
Cealalta a venit dinspre Belis si au urcat in coada lacului unde au stat vreo 2-3 ore apoi au mers inapoi presupun ca nu erau la plimbare ,dar nu am vazut bete.
Am inteles ca saptamana trecuta au fost jandarmii cu o barca pe tot lacul dar seful de la pensiunea din Dealu Botii nu stia ce cautau: pescari, plase, barci sau se plimbau.:
Oricum de la 1 mai se deschide la Pastrav asa ca vom vedea cum mai evolueaza situatia.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
-
- utilizator nou
poate nu erau pescari... ca de cateva zile s-au inecat niste studenti la Fantanele, se scufundase hidrobicileta.. si cine stie poate se faceau ca verifica sau cauta ceva...adriand scrie:In week-end la Belis am vazut 2 barci cu motor ambele cu pescari in ele .
Adrian
-
- utilizator nou