petitie impotriva circulatiei cu ambarcatiuni pe lacul Belis

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 04 Oct 2008, 08:35

semnat

ersilian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ersilian » 04 Oct 2008, 23:16

Buna seara

D-le Musti vad in continuare ca va place sa jigniti oamenii, daca eu imi permit sa-mi scriu numele cu litere mici asta nu va da dreptul sa faceti la fel, va dati cu parerea despre mine si nici nu ne cunoastem, dar de ce sa-mi pierd vremea cu dvs pt ca acum imi dau seama din ce categorie de oameni faceti parte. Acest site nu cred ca a fost creat pt oameni care se jicnesc.
Toate lacurile sunt frumoase, ce-ar fi daca toate ar fi protejate si nu ar exista barci cu motor decat in Delta si la mare, poate asa a-ti fi sadisfacuti unii dintre dvs.
Daca guvernul a hotarat ca Transilvania trebuie sa aiba un lac de agrement si cu barci cu motor cum este Belisul sau Tarnita fiti siguri ca s-au gandit la toate si la faptul ca vor fi si unii nemultumiti, dar lacul nu este doar pt pescari si inotatori este pt toti.
Noi romanii credem ca in asa zisa democratie putem interzice tot ce nu ne convine, dragilor a trecut epoca securistilor numai ei interziceau ce creau ei de cuviinta.
Daca ne uitam la Germania au si ei multe lacuri protejate, un ex. lacul Bodensee. Poate unii dintre dvs a-ti avut ocazia sa il vizitati si sa vedeti ce disciplina este acolo. Barcile cu motor nu au voie sa navigheze cu mai mult de 40km/h . Sunt pescari de toate categoriile atat pe mal cat si in barci cu vasle, turistii pot face baie la mal in zone amenajate dar toata lumea este multumita daca se respecta ordinea. Nimeni nu isi permite sa incalce regulamentul.
Incercati si dvs sa ganditi la fel daca doriti sa evoluam si sa incercam macar un pic sa luam un exemplu de la nemti desi diferenta de mentalitate dintre noi si ei este f. mare.
Lasati initiativele patriotice si fiti mai relaxati.
Noapte buna

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 05 Oct 2008, 00:42

Buna Seara!

99,9% din useri acestui site respecta pestele, pescuitul, natura ... etc., eu nu inteleg ce cauta un astfel de om pe un astfel de site??!!
Incercati sa cautati un loc intre persoane de speta dumneavoastra ... oamenii ca noi au preocupari mai importante pentru viitorul acelor locuri...

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 05 Oct 2008, 09:40

ce va bateti capul cu acest domn eRSILIAN nici macar nu face diferenta intre un nume de user de pe un forum si un nume real, are pretentii la litere mari ( pastea le auzeam pe timpu lu inainte de 89 ) insa nici macar nu stie ca in general cum ti-ai scris userul asa va fi folosit de ceilalti coleji de forum...vine aici si se imbata cu apa rece si ne tine teorii din Germania si barci cu 40km/h . Draga domnule Ersilian (probabil ati simtit o exaltare sufleteasca la scrierea numelui cu E ) aici suntem in Romania, numai un copil de gradinita care nu stie ce inseamna o barca, cu motor termic poate crede ca cei care se plimba cu ele de agrement pe lacul Belis o vor face cu maxim 40km / h, la fel cum si in Germania si la noi este interzisa aruncarea de PET-uri in apa si apele noastre arata identic cu ale lor, sau nu :roll:

cu respec, grebla , cu g mic :lol: :lol: :lol:

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 05 Oct 2008, 09:46

ersilian scrie:Buna seara
Daca guvernul a hotarat ca Transilvania trebuie sa aiba un lac de agrement si cu barci cu motor cum este Belisul sau Tarnita fiti siguri ca s-au gandit la toate si la faptul ca vor fi si unii nemultumiti, dar lacul nu este doar pt pescari si inotatori este pt toti.

This is the ultimate shit fratilor , ahahahaha :lol: :lol: :lol: mai exista unu care crede in d'astea , paradoxal vrea ca numele sa ii fie scris cu litera mare si scrie in citatul de deasupra :
Noi romanii credem ca in asa zisa democratie putem interzice tot ce nu ne convine, dragilor a trecut epoca securistilor numai ei interziceau ce creau ei de cuviinta.
peronal am avut impresia ca e un fost securist :lol: oricum ceva influente politice dinainte si de dupa 89 are, asta e clar :lol: :lol:

mai Baiete, tu nu vezi ca te contrazici in idei? tocmai ca inainte de 89 securistii faceau si interziceau ce credeau ei de cuviinta si acu acelasi lucru o fac urmasii lor = guvernu, noi romanii i-am ales pe puturosii astia sa ne conduca pe baza propagandei pe care o fac si care ne face sa credem ca ii egala cu interesele noastre si ei nu ne apara interesele, de aceea noi romanii satui de aceeasi securisti am decis ca e momentu sa ridicam mana

ai di grija ce mai zici ca se poate sa facem o petitie online pentru excluderea Ta( "T" in semn de respect) pe forum

P.S. nush de ce dar consider ca am avut prea mult bun simt, afara ploo si nici pe forum nu ma pot relaxa ca dau de un d'Asta

radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 05 Oct 2008, 10:29

In concluzie cred k domnul Ersilian ( cu e mare) este un politician posesor al unei barci cu motor termic! :twisted:

ersilian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ersilian » 05 Oct 2008, 21:43

Buna seara

Am inceput aceasta discutie cu ideea ca nu sunt deacord cu initiativa dvs referitor la aceasta petitie deoarece sunt multi pescari pe lacul Belis care au motoare termice si respecta pe toata lumea si sunt mult mai multi decat aceia care sunt proprietari doar de barci sau jeturi si nu respecta pe restul, nu vad de ce s-ar generaliza si sa se i-a decizia impotriva lor.
Acum se pare ca aceste discutii au o tenta personala si sunt unii care si-au depasit limita bunului simt prin jigniri diverse. Cred ca filozofiile dvs jignitoare nu amuza pe nimeni. Nu cred ca acesta este scopul petitiei dvs sa jigniti pe cei care nu sunt de aceeasi parere si sa amenintati cu lucruri slabe.
Va invit la un viitor concurs de pescuit sa incercati acelasi lucru jignitor dar fata in fata, sa ne vedem ochisorii, discutand ce ne convine si ce nu ne convine, dar binenteles sa nu afectam concursul si organizatorii. Polemicile de pe net deobicei ar trebui sa ajute in mod constructiv la proiecte diverse nu in mod distructiv .
Daca o tineti in continuare cu astfel de exprimari s-ar putea sa stricati imaginea proiectului ,, Petitie impotriva barcilor cu motor pe lacul Belis si Tarnita'' , la care au participat se pare foarte multi membrii si asa un proiect cu multe piedici .
Va urez succes in continuare si va astept la un viitor concurs de pescuit sa ne cunoastem mai bine.
Noapte buna

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 05 Oct 2008, 21:57

da ce , nu e constructiv adevaru, mai ia d'aci inca o data :
tocmai ca inainte de 89 securistii faceau si interziceau ce credeau ei de cuviinta si acu acelasi lucru o fac urmasii lor = guvernu, noi romanii i-am ales pe puturosii astia sa ne conduca pe baza propagandei pe care o fac si care ne face sa credem ca ii egala cu interesele noastre si ei nu ne apara interesele, de aceea noi romanii satui de aceeasi securisti am decis ca e momentu sa ridicam mana
e constructiv? sa deschizi gura despre guvern si deciziile lui cand or sa ia decizii exact ca in Germania !!! pana atunci continua cu amenintari indirecte si litere mici sau mari , pe fundal ne dam seama cam ce poti , hai sa constructizam, cat esti de convins ca cei care harshaie lacul cu mentalitatea manelista si motoare puternice cam ca aia de mor zilnic pe strazi in cautare de adrenalina or sa mentina viteza sub 40km/h ca in Germania?

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 05 Oct 2008, 22:02

pana una alta sa iti mai dau de gandit la inca o treaba despre guvern , populari la nivel national pe apele noastre dupa 89 au facut din parti , curentu si plasele matura tot, ca sa compenseze lipsa de peste fata de pescarii ( a se citi baboierii cu 4 betze de pe mal de retin orice misca) anul acesta au trecut de la 2 betze la 4 betze in permis ( implicit baboierii pescuie cu vro 8 ) , cam asta e guvernu tau , cu siguranta au facut studii de caz si cunosc ca sunt persoane nemultumite si de treaba asta, corect?

noapte buna, am sa vin la concursu tau cand o sa iti cunosti guvernu mai bine

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 06 Oct 2008, 09:51

Imi pare rau ca discutiile au alunecat in dispute personale. Nu acesta era scopul.
Cred ca toata lumea are dreptul la o parere iar asta nu ne face pe unii mai buni sau mai rai iar problema se pune doar : cine pe cine deranjeaza ?:
cei care pescuiesc si fac baie sau se plimba cu motoare electrice sau cei care fac ski nautic, skijeturilesi barcile cu motoare termice care fac zgomot.
Apoi se pune problema numarului unora fata de ceilalti .
Nu cred ca ar terbui ca pe acest forum sa se creze dusmanii intrucat la urma urmei cu totii avem aceeasi pasiune care ne uneste- Pescuitul.
Va doresc o zi buna si partide de pescuit frumoase la toti cei care aveti aceasta pasiune
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

Scrie răspuns