pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
salut, ai fost in stanga spre delta sau in amonte de pod? as merge si eu maine dimineata da n-am mai fost demult si nu mai stiu bine locurile 

m-am intors de pe neajlov, am fost in padurea din stanga podului de la calugareni:) apa e foarte limpede, am vazut o gramada de cleni si avati marisori + un grup de vreo 8-9 amuri de aprox 1m fiecare
avatii aia mi-au facut o gramada de draci
intorceau putin capu sa vada vobleru dup-aia isi continuau drumu total nepasatori in timp ce eu
pana la urma am luat cativa cleni pana in 500g, unul frumos in jur de 1kg si am scapat o stiuca maricica 

prin padure sunt tantari da parca nus chiar asa de multi, sau poate m-am obisnuit eu cu ei si nu-i mai simt
totusi cred ca daca n-aveam pantaloni d-aia 2in1 de se fac lungi cred ca ma capiau si tantarii si urzicile... si de miercuri cica incepe sa ploua, probabil o sa creasca si nr tantarilor 

A mai fost cineva pe Neajlov in ultimul timp? Ceva rezultate?
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
eu am fost da acum vro 2 saptamani cand era ceva mai cald, am fost tot in aval de podul de la Calugareni si am prins atunci 5-6 cleni in jur de 400g + multe urmariri nefinalizate si mi-a scapat unul in jur de 1kg cu vobleru in gura... apa era foarte limpede, cu multa iarba si am vazut si cateva marlite
btw foarte tare semnatura, I believe I'll go too 

Poate facem o partida impreuna in w/e. N-am fost niciodata in zona Calugareni si nu mi-ar strica un ghid.
Cheers!
Cheers!
-
- junior
slab..s-a racit..e tot mai greu de-acum..
Valeron
-CSPR-
-CSPR-
Greu,usor,noi suntem pe metereze...