pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
A mai mers cineva, as vrea sa incerc si eu dar nu stiu exact ce loc sa aleg fiind mai frig.
Am fost eu luni(14.10.2013) si am pescuit intre zona podului de la calugareni si padure, iar dupa 3 ore fara rezultate m-am mutat pe sabar,unde am reusit sa pacalesc 4-5 cleni.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
-
- junior
Ms, mult pentru răspuns, o sa încerc și eu sa merg duminica. Apropo
la ce a mers?

Nu puteam sa las sa treaca pe langa mine o asa superba zi de toamna fara sa ies undeva. Insotit de Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum),am fost in zona Iepuresti. Eu am fost doar la plimbare(ma pastrez pt. delta),Homer a pescuit si a prins o stiuca in zona de prundis.Prin apa limpede am vazut multi cleni,chiar si de 30cm,marlite(25-40 cm)care o zbugheau de langa maluri si o multime de obleti.
-
- utilizator constant
Luni (21.10.13) .... 3 avati la kil ...in jumatate de ora.... sau acelasi de trei ori
la shad relax 2,5 cm ( sau 3 nu mai stiu exact) aval de pod Calugareni .
Are rost sa merg mai in aval (pe jos)....100 - 150m ,mai sunt locuri de spinning ? nu stiu zona ....

la shad relax 2,5 cm ( sau 3 nu mai stiu exact) aval de pod Calugareni .
Are rost sa merg mai in aval (pe jos)....100 - 150m ,mai sunt locuri de spinning ? nu stiu zona ....
sunt locuri bune in aval de pod
doar ca cele mai bune locuri sunt greu accesibile, tre sa fii rambo cu lanseta scurta si sa te apleci pe sub tot felu de crengi si balarii
acuma de cand s-a racit vremea e ceva mai greu cu pescuitu la clean... avatii aia la ce culoare de kopyto i-ai luat? eu am tot incercat sa prind avat pe neajlov si pana acum m-au lasat mereu cu ochii in soare, au refuzat orice fel de voblere/rotative/gruburi/shaduri 

-
- utilizator constant
La shad galben care a fost odata alb
,dar a sarit gardul(albele sunt langa galbene in trusa) , si la galben cu spate negru ...nici asta nu cred ca are culoarea originala
....... deci nu are rost sa merg mult mai departe de pod .... data viitoare sper sa prind si un clean ....ar fi o premiera pt. mine !

....... deci nu are rost sa merg mult mai departe de pod .... data viitoare sper sa prind si un clean ....ar fi o premiera pt. mine !
daca vrei sa prinzi clean bagate prin locuri mai greu accesibile si fii atent sa nu faci galagie cand te apropii de apa ca se sperie foarte usor
oricum data viitoare sper si eu sa prind un avat... ar fi o premiera pentru mine

-
- utilizator constant
RAFYYY91 scrie:daca vrei sa prinzi clean bagate prin locuri mai greu accesibile si fii atent sa nu faci galagie cand te apropii de apa ca se sperie foarte usor![]()

- SorinFloating
- utilizator nou
Am fost in zona Iepuresti , 2 buc. la 400 gr., dar numai dupa ora 12 cand s-a incalzit apa. Cu Vobler Strike Pro TadPole la care am apelat dupa ce a vazut ca la musca doar ciupe si renunta.
As mai fi incercat dar cu cine eram s-au cam plictisit mai ales ca ei cautau "dintoasa"si asta nu vroia sa se arate.
As mai fi incercat dar cu cine eram s-au cam plictisit mai ales ca ei cautau "dintoasa"si asta nu vroia sa se arate.

Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu.