pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Bratari contra capuselor de la farmacie.. Spray contra insectelor si capuselor..problema e ca pescuiesti stresat..si la orice gâză sau panza de paianjen pe care-o simti pe tine iti vine sa arunci tot din maini.. Sa te scarpini si sa te cauti 45minute!e naspa..si chiar e f riscant cu nenorocirile astea mici.
Valeron
-CSPR-
-CSPR-
fost azi pe neajlov, cu tarsa de capuse, dar m-au ciuruit tantarii ... e drept ca capusele daca sunt, nu le vad asa usor.
una peste alta insa, dupa cativa clenuti palmasi, am luat un personal best putin mai mare decat sticla de 2l, nu pot sa estimez greutatea, dar oricum peste 1 kg.
una peste alta insa, dupa cativa clenuti palmasi, am luat un personal best putin mai mare decat sticla de 2l, nu pot sa estimez greutatea, dar oricum peste 1 kg.
Bv, am fost pe 03.05 cu un prieten, el unul rasarit, eu nici un atac....Macar am vazut cateva exemplare frumoase tare.
Nici o capusa dar multi tantari
Nici o capusa dar multi tantari
RX6 & Daiwa SS owner!
-
- junior
in ce zona ai fost bbbogdann?
Valeron
-CSPR-
-CSPR-
iti zic eu estimativ: depaseste kilul cam cu aproape 1 kil
la dimensiunile alea.
bine ca ai zis unde
azi era manifestatie acolo. La ora 11 cand am plecat am numarat intre intrarea in padure si primul drum care intra pe islaz, tineti-va bine: 32 de masini !!!
Se pescuia si la fund cu lanseta in apa de 1 m in care vedeai fundul perfect
pentru toti cei care au umplut azi campia aia cu gratare, umbrele, rulote: MULTA M--E !! La fel si pentru cei care nu stiu de unde plm veneau de am mers in coloana pana la intrarea in Bragadiru cu 20 km la ora !!!
. Drum de 40 de minute in mod normal facut in 2 ore aproape!
Asta la ora 11:30 !!!
in rest, pescuit din p...la. Dimineata la 6 eram pe Ialomita. Apa mare, torent, nu am reusit sa intru la locurile bune, asa ca am luat-o spre Neajlov. In circa 3 ore de pescuit, 3 clenuti intr 15 si 20 cm, un rateu barosan care a atacat in fata mea insa a apucat sa ma vada pana sa apuce voblerul si inca vreo 3 din aia peste kil vazuti prin apa. Dificil de pescuit ca intotdeauna din cauza apei cristal. Unde erau locuri mai late si mai adanci erau niste hodorogi alcolisti care dadeau la stationar. Evident ca prindeau din parti, dar au reusit sa sperie tot pestele pe o distanta de 1 km

bine ca ai zis unde

azi era manifestatie acolo. La ora 11 cand am plecat am numarat intre intrarea in padure si primul drum care intra pe islaz, tineti-va bine: 32 de masini !!!

Se pescuia si la fund cu lanseta in apa de 1 m in care vedeai fundul perfect

pentru toti cei care au umplut azi campia aia cu gratare, umbrele, rulote: MULTA M--E !! La fel si pentru cei care nu stiu de unde plm veneau de am mers in coloana pana la intrarea in Bragadiru cu 20 km la ora !!!

in rest, pescuit din p...la. Dimineata la 6 eram pe Ialomita. Apa mare, torent, nu am reusit sa intru la locurile bune, asa ca am luat-o spre Neajlov. In circa 3 ore de pescuit, 3 clenuti intr 15 si 20 cm, un rateu barosan care a atacat in fata mea insa a apucat sa ma vada pana sa apuce voblerul si inca vreo 3 din aia peste kil vazuti prin apa. Dificil de pescuit ca intotdeauna din cauza apei cristal. Unde erau locuri mai late si mai adanci erau niste hodorogi alcolisti care dadeau la stationar. Evident ca prindeau din parti, dar au reusit sa sperie tot pestele pe o distanta de 1 km

Ba Alex esti criminal. Mor de ras!
Data viitoare cand vrei sa iesi pe langa capitala tarii, suna-ma!

Data viitoare cand vrei sa iesi pe langa capitala tarii, suna-ma!

"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
Alex, cand mai vrei sa mergi la pescuit, suna-ma si pe mine.Pe de o parte te scap de gherla
, pe de alta parte, acum ca a venit vara, cu mine poti alege specia de rapitor pe care vrei s-o prinzi si... o prinzi. Da un semn! Nu peste totr e plin de plapumari...

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

sal, am fost eu duminica dim zona Iepuresti 2 bibanei si 1 clenut la pod calugareni. vreme super, multi avati dar nici o urmarire..apa limpede cristal, pestisorii pe iarba doar pt poze, zona super, i'll be back