pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Daca urcati mai sus spre Bulbucata apa e mai pescuibila si ai sane mai mari la ceva stiuculite.
Numai bine...
Numai bine...
Ms, Deltaic! Maine fac o.....vizita. For the record, caut stiuca, off the record, UL, fineturi, oricum fara retineri. Va spun ce si cum....
RX6 & Daiwa SS owner!
Apa "taiata", atacuri zero... In rest, veverite, ciocanitori, pasarele...
RX6 & Daiwa SS owner!
Steve Jobs: No one wants to die. Even people who want to go to heaven don't want to die to get there.
http://www.aureliangalice.ro/
http://www.aureliangalice.ro/
-
- junior
am fost joi o ora in zona Iepuresti..niciun atac..am vazut vreo 2 bunici care s-au ascuns imediat..m-a socat faptul ca intr-adevar,cum a mai spus cineva aici, e INVAZIE de capuse!am fugit ca dracu de tamaie..m-a mancat pielea 2 zile numai gandindu-ma!era un unditzar care injura de mama focului ca il curenteaza localnicii si nici albitura nu mai trage la viermusi..nu prea mai e treaba in zona asta din pacate..
Valeron
-CSPR-
-CSPR-
dar cum le vedeti ??? ca nu-s ca furnicile ...
unde stau ? pe frunze ? pe pamant ?
as merge si eu joi/vineri ....
unde stau ? pe frunze ? pe pamant ?
as merge si eu joi/vineri ....
[quote="bbbogdann"]dar cum le vedeti ??? ca nu-s ca furnicile ...
Nu-ti face probleme ca te gasesc ele.Daca ai pantaloni deschisi la culoare se vad cum stau agatate incercand sa gaseasca un loc propice. Cand am fost ultima oara(chiar ultima!),i-am cules 2 bucati lui Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum)de pe ceafa,nu se fixasera inca.La simpla atingere a plantelor din zona se agata imediat.
Nu-ti face probleme ca te gasesc ele.Daca ai pantaloni deschisi la culoare se vad cum stau agatate incercand sa gaseasca un loc propice. Cand am fost ultima oara(chiar ultima!),i-am cules 2 bucati lui Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum)de pe ceafa,nu se fixasera inca.La simpla atingere a plantelor din zona se agata imediat.
frateeee, parca le si vad navalind si tropaind ca o turma de bizoni
eu unul tot o sa merg, ma incalt cu cizmele pana la coaie si cu atentie la cap si membrele de sus, sper sa nu prind vreuna.
anul trecut oricum am luat una, am vazut-o doar a doua zi ... era bine ancorata, supsese bine, dar am extirpat-o imediat. fara urmari, din fericire.
inca ma gandesc daca o sa incerc stiuca, cleanul si capusa pe iepuresti - bulbucata, sau sa ma duc exclusiv dupa clean pe sabar.
fire intinse.
eu unul tot o sa merg, ma incalt cu cizmele pana la coaie si cu atentie la cap si membrele de sus, sper sa nu prind vreuna.
anul trecut oricum am luat una, am vazut-o doar a doua zi ... era bine ancorata, supsese bine, dar am extirpat-o imediat. fara urmari, din fericire.
inca ma gandesc daca o sa incerc stiuca, cleanul si capusa pe iepuresti - bulbucata, sau sa ma duc exclusiv dupa clean pe sabar.
fire intinse.
Nici pe Sabar nu esti ferit de ele, din conta parca sunt si mai multe decat pe Neajlov.
Bucuresti
offtopic: Oare ce le-a apucat anul asta. Si cainii din delta erau plini de ele...
RX6 & Daiwa SS owner!