pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
confirm si eu cu stiuca pe neajlov. Am prins una cam la 500-700 gr pe la inceputul lui septembrie in zona iepuresti (am crezut ca e un clean mare pana am vazut pe mal ce e) si am mai avut o taietura pe la calugareni, vazuta in apa si estimata cam pe la kilogram. In ce ma priveste, desi ma consider un pescar cu fair play eliberand 99,99% din pesti, raman la pararea ca pe raurile cu populatie de clean (si mic pe deasupra) stiuca ar trebui retinuta pentru ca inmultirea ei pune in serios pericol populatia de clean. Cei care isi imagineaza ca in cativa ani vor prinde stiuci de 10-15 kile pe ape ca Neajlov sunt total in afara subiectului. Braconierii oricum nu vor ierta nimic iar daca dispare si cleanul sa vedeti ce o sa o luam noi in mana la greu in cativa ani (si nu ma refer la stiuca
)

Ce 'vechitura' de topic.... Sa inteleg ca eu am inchis sezonul anul trecut? Nu retin exact data si peisajul a fost neplacut asa ca nu am foto.
Voiam sa ies zilele astea dar rana din pulpla nu ma lasa....
Voiam sa ies zilele astea dar rana din pulpla nu ma lasa....
RX6 & Daiwa SS owner!
nu a mai fost nimeni de curand ? am vrut sa ies pe sabar dar fulguia si am renuntat.
Ce avem noi aici?

Atac frumos, pe a 2-a tura de manivela, probabil pt teritoriu....

Apa sticla, crescuta 20-30 cm, liniste si pace.....
Atac frumos, pe a 2-a tura de manivela, probabil pt teritoriu....
Apa sticla, crescuta 20-30 cm, liniste si pace.....
RX6 & Daiwa SS owner!
am fost si eu azi dar nimic ..... nici nu aveam cum deoarece ... nu am scapat de tovarasi mei ... grataragii....frumos peisajul in padurea calugareni cateva peripetii am ramas inpotmoliti in noroi ....noroc de un tractorist...peste zero .... si destui pescari
....
- Fişiere ataşate
-
- 20130309_131813.jpg (2.96 MiB) Vizualizat de 1426 ori
A inceput deja sezonul de gratare??
RX6 & Daiwa SS owner!
cam da .... este bine ca pe neajlov .... nu sunt multzi amatori
de gratare ...

Ceva noutati? Maine cred ca il calc nitel
RX6 & Daiwa SS owner!
Am fost duminica insotit de Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum)in zona Iepuresti. Nu am fost sa pescuim,am iesit la o plimbare cu cainele(mare greseala). Totul arata superb.Pe luciul apei se muscarea de zor.Apa desi cu nivel ridicat,este limpede.Zona este infestata de capuse !!!Am cules de pe noi si de pe caine zeci de exemplare.
Nu uitati, este totusi prohibitie...
Nu uitati, este totusi prohibitie...