pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 24 Aug 2009, 14:48

A scazut destul de mult.
S-a limpezit f mult.
Rata capturilor s-a micsorat, la fel si dimensiunea.
Totusi vineri am avut in bat unul din "batranii locului", care dupa cateva minute bune de drill s-a rasucit dupa niste plante din apa si a rupt....

Din pacate este al 5-lea vara asta care nu il dau afara...
Si asa poza vreau cu el.... :cry: :cry:

fir intins!!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 24 Aug 2009, 17:52

Hades, prin ce zona te duci bre? poate ne intalnim la o partida mica :lol:

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 24 Aug 2009, 17:54

Hades, prin ce zona te duci bre? poate ne intalnim la o partida mica :lol:

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 25 Aug 2009, 12:51

@ Parintele

Zona Iepuresti sau podul de pe soseaua alexandriei :wink:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 25 Aug 2009, 20:05

Eu pescuiesc putin mai la vale dar nu e problema, oricum trebuie sa prospectez odata zona din amonte pt ca stiu multe locuri frumoase acolo...

In alta ordine de idei e in suvoi, iese la ciupit si apoi fuga inapoi in iarba... Apa super limpede, spre seara s-a mai jegarit putin, probabil de la copii care se scalda.. Nu mananca dar cate unul mai curios tot se incumeta... racomand rabdare si fantezie... :lol:
Cativa sub 350g, unul mai pe la juma de kil...aia mari sunt inca extrem de circumspecti si stau in ochiuri imposibil de explorat sau in zone greu accesibile cu voblerul... Inca nu am gasit un vobler suficient de "natural" atat culoare cat si bataie, care sa il faca sa intre asa cum trebuie... rupturi si intrari in ragalii cat cuprinde la corcodusa si strugure, numai bunici...Dati dracu, ceea ce e de bine pt ca altfel i-ar decima flamanzii locului :lol:

Ca fapt divers, stiuca isi face de cap ... dupa ce am scapat o salupa sambata seara am pupat-o pe fie-sa de vre-un kil juma' azi dimineata...

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 27 Aug 2009, 09:59

Fost din nou....

Aceeasi apa scazuta si limpede...
Bucati sunt dar nu mai se arunca usor... :twisted:

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 28 Aug 2009, 01:19

Las ca incerc eu ceva si daca tine iti spun :D e acolo, rade si el de noi, dar si cand om rade noi :lol:

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 28 Aug 2009, 08:32

parintele scrie:Las ca incerc eu ceva si daca tine iti spun :D e acolo, rade si el de noi, dar si cand om rade noi :lol:
O sa radem, mai tarziu...., sa se mai raceasca putin...poate mai si ploua.... :twisted:

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 28 Aug 2009, 11:51

Io am mai zis...ghinionul nostru e de fapt norocul nostru...Iarba nu ne lasa pe noi sa ne facem de cap dar ofera un real avantaj mai ales in fata fomistilor care retin tot, ma refer mai ales la localnici dar nu numai...
Apa limpede care il face sa fuga la adapost e la fel de benefica, desi marletii dau la stationar, totusi in multe situatii galagia si frasuneala pe mal caracteristica multor pescarici e de ajuns ca sa mai salveze niste peste....

Una peste alta, ma bucur cand prind dar ma bucur nespus si cand vad ca este peste ...garla, vad bucati in gasti de cate 3-4 alaturi de bancuri de tineret ...dar "nu pica" , aa cum spun localnicii....
Asta inseamna ca mai ramane si pt data viitoare, si pt la anul si tot asa... e bine..garla e vie si avem unde ne distra... :lol:

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 31 Aug 2009, 14:32

@parintele

cum crezi ca va evolua treaba dupa ploaia de astazi??
as vrea sa incerc o iesire miercuri, joi.....

poate si ceva stiuk daca a inceput sa miste.... :wink:

Scrie răspuns