eu vreau sa le vad inainte sa le comand sau sa le cumpar...netul e una, ochiul e alta..e destul ca ulterior, in apa, lucrurile se pot schimba... de asta as fi vrut sa le vad in magazin, sa le studiesz putin, chiar daca ulterior imi comand la magazinele on-line.hades scrie: limiteaza-te la on-line....
total fishing e chiar ok, fara sa fac reclama eu de acolo imi iau voblerele
si daca esti din bucuresti poti merge la ei la sediu sa le vezi, daca nu le au ti le aduc la comanda..
pierzi timp sa te plimbi prin magazine pt ca nici unul nu vinde si salmo si strike si cozma si rapala si yo-zuri toate la un loc...
intr-adevar e tras la bradis, cei mari scapa f repede daca apuca sa intre sub iarba nu il mai scoti..
insista pe voblere cu bile si culori mai traznite( rosu de ex) si o sa ai surprize.....
dimineata devreme si seara tarziu...
din pacate apa este in scadere ceea ce il face f circumspect si cu greu il mai pacalesti
in ultima perioada am prins destul de bine bibani si nu mici....
Mai cu seama acum ca e criza la cleni si sunt extrem de "ciupiti" e si mai acuta nevoia sa vad inainte ceea ce voi incerca...
Strike pro nu prea imi place, dar o sa mai incerc, oricum stiu unde le gasesc, le-am vazut deja...voiam sa vad salmo si goangele celelalte despre care se mai discuta...river samd...