pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 03 Aug 2009, 13:29

hades scrie: limiteaza-te la on-line....
total fishing e chiar ok, fara sa fac reclama eu de acolo imi iau voblerele
si daca esti din bucuresti poti merge la ei la sediu sa le vezi, daca nu le au ti le aduc la comanda..

pierzi timp sa te plimbi prin magazine pt ca nici unul nu vinde si salmo si strike si cozma si rapala si yo-zuri toate la un loc...

intr-adevar e tras la bradis, cei mari scapa f repede daca apuca sa intre sub iarba nu il mai scoti..
insista pe voblere cu bile si culori mai traznite( rosu de ex) si o sa ai surprize.....

dimineata devreme si seara tarziu...

din pacate apa este in scadere ceea ce il face f circumspect si cu greu il mai pacalesti

in ultima perioada am prins destul de bine bibani si nu mici.... :wink:
eu vreau sa le vad inainte sa le comand sau sa le cumpar...netul e una, ochiul e alta..e destul ca ulterior, in apa, lucrurile se pot schimba... de asta as fi vrut sa le vad in magazin, sa le studiesz putin, chiar daca ulterior imi comand la magazinele on-line.
Mai cu seama acum ca e criza la cleni si sunt extrem de "ciupiti" e si mai acuta nevoia sa vad inainte ceea ce voi incerca...

Strike pro nu prea imi place, dar o sa mai incerc, oricum stiu unde le gasesc, le-am vazut deja...voiam sa vad salmo si goangele celelalte despre care se mai discuta...river samd...

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 03 Aug 2009, 14:51

parintele scrie:

eu vreau sa le vad inainte sa le comand sau sa le cumpar...netul e una, ochiul e alta..e destul ca ulterior, in apa, lucrurile se pot schimba... de asta as fi vrut sa le vad in magazin, sa le studiesz putin, chiar daca ulterior imi comand la magazinele on-line.
Mai cu seama acum ca e criza la cleni si sunt extrem de "ciupiti" e si mai acuta nevoia sa vad inainte ceea ce voi incerca...

Strike pro nu prea imi place, dar o sa mai incerc, oricum stiu unde le gasesc, le-am vazut deja...voiam sa vad salmo si goangele celelalte despre care se mai discuta...river samd...

incearca atunci la MimTeam si Energofish :wink:
Daca esti din Bucuresti

totodata le poti vedea si la total fishing cele care le au pe stoc ( mergi la ei la sediu, pe langa panduri) :wink:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 03 Aug 2009, 17:02

hades scrie:

incearca atunci la MimTeam si Energofish :wink:
Daca esti din Bucuresti

totodata le poti vedea si la total fishing cele care le au pe stoc ( mergi la ei la sediu, pe langa panduri) :wink:
Bre, treaba e ca la mim team stiu ca sunt river parca si nu alea ardeau, Energo habar nu am daca are un "showroom" ca nu am gasit pe nicaieri pe net, o sa-i sun sa vad unde pot cevea ce marfuri au ca mai sunt niste chestii pe care doream sa le "pipai"...

Cu total fishingul stiam ca au o locatie dar siam ceva de militari si m-am gandit eu asa, in sinea mea ca probabil e agitatie pe acolo si nu stau oamenii sa-mi arate mie toate prostiile ...

Asa ca am ales solutia ca mai rapida si facila, am dat o fuga pana la Drill, stiam ca au ei acolo ceva Lovek (si Bolek :D) ...
Pt inceput mi-am rezolvat damblaua, am luat vreo 2 horneturi si un tiny, o ganganie de la lovek si cu asta sunt relatic pregatit ca maine cand rasare soarele, daca ma invrednicesc sa ma trezesc, sa fiu pe garla...

O sa incep sa-i sunt pe oamenii de la TF si o sa fac un drum pe la ei ca trebuie sa ma fac om serios :D

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 03 Aug 2009, 19:28

AndreiB scrie:...
Aici e plin de cleni chiar in oras dar nu te lasa sa pescuisti!
interesant, "nu te lasa sa pescuiesti" , de cine vorbesti ? in ce oras ?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 06 Aug 2009, 22:32

Luxembourg. :lol:
Invata din greselile altora pentru ca nu vei trai destul ca sa le faci tu pe toate.
http://www.kanciclub.webs.com

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 07 Aug 2009, 15:37

Merge cineva maine la clean?
Nu am masina, altfel m-as fi dus de unul singur. Fac cinste! :)

leonb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de leonb » 07 Aug 2009, 15:42

daca e apa tulbure si mult noroi, se duce tot sarmul...

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 10 Aug 2009, 12:17

Apa in crestere, dar limpede........

Rezultate slabe....
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

leonb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de leonb » 10 Aug 2009, 12:32

am fost eu sambata la gorneni sau stalpu (pe tel scria iepuresti), la un km mai jos de pod, si am prins cativa clenuti, de la 10 cm la 30, mai mult m-am prajit, i-am eliberat pe toti... am auzit si povesti pescaresti despre clenii de pe neajlov...:)

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 10 Aug 2009, 12:44

leonb scrie:am fost eu sambata la gorneni sau stalpu (pe tel scria iepuresti), la un km mai jos de pod, si am prins cativa clenuti, de la 10 cm la 30, mai mult m-am prajit, i-am eliberat pe toti... am auzit si povesti pescaresti despre clenii de pe neajlov...:)

Iti garantez ca nu sunt povesti..., de nenumarate ori am avut in lanseta cleni pe care nu puteam sa ii ridic la suprafata sa ii vad macar si dupa minute de drill scapau, sau rupeau cu toata frana reglata.....

cel mai mare prins de mine 2 kg, dar sunt convins ca sunt si mai mari.... :wink:

Scrie răspuns