@Evo - sunt si stationaristi care fac treaba, oameni care stiu cu cleanul..dar sunt rari si intamplator, au un soi de respect pt pestele asta si elibereaza maruntisul. E chiar o placere sa discuti cu ei si sa inveti cate un mic secret
Cat despre voblere...la mine nu s-a intamplat, din fericire...e drept ca eu caut cleanul acolo unde aproape sigur nu exista marle si marle acolo unde doar accidental poate intra un gras la oscilanta (mie nu mi-0a facut-o dar am vazut cazuri la copii care bat garla dupa stiuci...)
@Hades: cred ca incepand de azi o sa se umfle si o sa se coloreze, probabil ca varful o sa fie maine...o sa vina iarba la vale, adica o sa fie mare distractie cu vobleritul
O sa mearga mai cu incredere marla, cleanul habar nu am... pe de o parte e mai usor de pacalit pt ca nu mai vede cat sa faca mofturi cum face de obicei, pe de alta parte apa de genul asta poate sa-l faca mai inactiv...
Miercuri merge incercat, probabil ca si mai bine va fi de joi incolo...dar eu as incerca miercuri si as cara si o struna plus ceva linguri pt stiuca
Ieri cred ca m-am zgariat sau m-a ciupit ceva in apa...mi s-a umflat **** piciorului, nu am semne de muscatura..habar nu am ce sau de la ce e dar trebuie sa fac o pauza cateva zile:D