pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
evoIX
junior
junior

Mesaj de evoIX » 31 Aug 2009, 15:48

Apa limpede care il face sa fuga la adapost e la fel de benefica, desi marletii dau la stationar, totusi in multe situatii galagia si frasuneala pe mal caracteristica multor pescarici e de ajuns ca sa mai salveze niste peste
Bine zis, de vreo 2 saptamani tot bat neajlovu si am incercat cat de cat sa vad ce rezultate au si stationaristii ... ce pot sa zic decat ca foarte slabe ... cu toate ca-s foarte multi :D

N-am vazut la nimeni mai mult de 2-3 carasi ... f.f. rar 1-2 cleni ... 1 mreana, 2-3 bibani.

In schimb marlele isi fac de cap .. .se pare ... lasandu-ma fara voblere :D ... si m-am enervat si eu si i-am pus o struna + oscilanta de 12g si am scos-o pe mal ;)

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 31 Aug 2009, 18:09

@Evo - sunt si stationaristi care fac treaba, oameni care stiu cu cleanul..dar sunt rari si intamplator, au un soi de respect pt pestele asta si elibereaza maruntisul. E chiar o placere sa discuti cu ei si sa inveti cate un mic secret :lol:
Cat despre voblere...la mine nu s-a intamplat, din fericire...e drept ca eu caut cleanul acolo unde aproape sigur nu exista marle si marle acolo unde doar accidental poate intra un gras la oscilanta (mie nu mi-0a facut-o dar am vazut cazuri la copii care bat garla dupa stiuci...)

@Hades: cred ca incepand de azi o sa se umfle si o sa se coloreze, probabil ca varful o sa fie maine...o sa vina iarba la vale, adica o sa fie mare distractie cu vobleritul :lol:
O sa mearga mai cu incredere marla, cleanul habar nu am... pe de o parte e mai usor de pacalit pt ca nu mai vede cat sa faca mofturi cum face de obicei, pe de alta parte apa de genul asta poate sa-l faca mai inactiv...
Miercuri merge incercat, probabil ca si mai bine va fi de joi incolo...dar eu as incerca miercuri si as cara si o struna plus ceva linguri pt stiuca :lol:

Ieri cred ca m-am zgariat sau m-a ciupit ceva in apa...mi s-a umflat **** piciorului, nu am semne de muscatura..habar nu am ce sau de la ce e dar trebuie sa fac o pauza cateva zile:D

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 01 Sep 2009, 13:33

@parintele

cred ca joi ajung.....

o sa incerc sa iau si ceva linguri dupa mine..
crezi ca iti revii pana joi, poate ne vedem pe balta....

@evo

incet incet incepe stiuk, incearca sa eviti zonele unde crezi ca ar sta pt a evita gaurile in buget....

fir.....!!! :lol: :lol:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

evoIX
junior
junior

Mesaj de evoIX » 01 Sep 2009, 13:51

Hmm .. ce sa zic ... eu sunt cam nou in bransa si nu vazusem pana acum "pe viu" stiuca pe Neajlov ... pana acu am prins exclusiv clean ... in multele iesiri de anul asta si cateva anul trecut ... si un biban. Deci chiar nu ma asteptam sa-mi faca figura.

Si unde am luat-o pe aia sambata ... era o apa de 30 cm ... chiar nu ma asteptam ... oricum spectacolu a fost pe cinste ca efectiv vedeam foarte bine lingura si dintr-o data a aparut in cadru cu o viteza supersonica si in milisecunda urmatoare era cu lingura-n gura :).

Cat despre caratul lingurilor ... nush daca e neaparat nevoie ... am vazut ca se infige bine si-n voblere de clean :D ... drept dovada gaura mea in buget :)).

Si daca tot am ajuns la capitolu asta ... (stiu ca mai sunt topicuri deschise pe tema asta .. dar niste raspunsuri punctuale nu cred ca altereaza topicul) ... ceva solutii pt inaintas/struna sa nu afecteze evolutia minivoblerelor dar sa nu ma lase nici cumatra fara jucarii ?

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 01 Sep 2009, 16:06

@hades: nu stiu, sa vad cum sunt maine dupa amiaza, daca ma dreg si nu am vreo treaba stringenta iti dau de stire in timp util ;)

@evo:
am vazut ca se infige bine si-n voblere de clean ... drept dovada gaura mea in buget ).
nush cu ce dai tu la clean dar la boabele pe care le folosesc eu cu precadere nu am avut accidente... :lol:
Despre solutii anti-stiuca nu stiu ce sa zic, nu folosesc deocamdata...
Daca ma gandesc bine exista solutii de genul fire speciale mono...Daca ma gandesc si mai bine, atacurile nu sunt hotarate sau urmaririle nu se lasa cu atac pt ca grasul e nemultumit de naluca in sine, de marime, culoare, evolutie... nu firul e cel care il tine departe asa ca as spune ca in prima instanta sa incerci cu o struna subtirica de wolfram...eu am d;alea de .5 lei de la energo (la TF online costa atat, in magazin gen drill sau alte locatii sunt tot ieftine, ceva de genul 1 leu...)
Cele de 6kg parca , cele mai subtiri, sunt chiar ok... Ramane sa rezolvi prinderea de agrafa sau de un fast snap...iti faci 1-2 bucati si gata, merita incercat...

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 02 Sep 2009, 09:05

@parintele

Cum stai??
Maine cred ca ies la un neajlov.......
ne vedem........???

Cu stima!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 13 Sep 2009, 11:35

ce parerea aveti de culorile la cela vopsite pt neajlov? se apropie de cele la cere ati prins de obicei?
Imagine
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 14 Sep 2009, 11:32

Copchile, io ti-am zis ca te plictisesti :lol: :lol: si m-ai molipsit si pe mine

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 14 Sep 2009, 11:43

lasa ca vedem noi pe neajlov daca a meritat sau nu sa invart degeaba toata noaptea in borcanul cu diluant :evil: , tu vezi de unde facem rost de sarma ca e cam nasoala treaba.... :?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 14 Sep 2009, 11:47

pai ti-am zis
tu ma injuri pe mine de mama, io te troznesc, tu mergi apoi la dentist si asa amarat, vanat si cu dintii in batista bagi miloaga la ala sa iti dea si tie niste sarma d-aia, sa iti mai prinzi dintii acasa in caz ca iti scapa ce lucrare iti face el... asta daca nu ai mana lunga si iei fara sa il mai informezi si pe el :lol: :lol:

Scrie răspuns