Pescuit zona Koln

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 26 Oct 2006, 22:09

alex dan scrie: pentru a obtine aceasta autorizatie de pescuit trebuie sa mergi la primarie. in cazul meu toata treaba a durat 5minute (fara statul la coada) si ma costat 10euro.
si eu nu tot de primarie tiam zis!?

btw
ce prinzi in Aachen?
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Oct 2006, 12:57

[quote="Gerula"] In conditiile astea prefer sa dau o fuga pana la Aachen decat sa pierd jumatate de zi ca sa aflu care-i treaba. [/quote]

O fi auzit el ca-i o baltuta cu bibi pe acolo si asta l-a pus in miscare he!he!

Gerulachio , nu te indeparta de Rhein , leaga o rotativa de 4-5 , poate te fericeste un somon , ceva , ar fi lipsit de stil sa dai la bibi pe acolo . Pe de alta parte la tine ii riscant , ca de vine unu de 3-4 kile stai cu el in drill 2 zile si dupa scrii direct un roman , daca pentru avatelu ala ai scris cit ai scris he !he!

Fir Intins!!!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 27 Oct 2006, 13:13

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2006, 13:50

SF, esti invitat la masa:
Pofta buna!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Oct 2006, 03:02

alex dan scrie:
btw
ce prinzi in Aachen?
Absolut nimic, am fost sa vad Domul lui Charlemagne si tezaurul.

Nu am vazut pescari decat in Olanda, la Maastricht pe Meuse. In Germania atat Rinul cat si mai multe rauri peste care am trecut aratau absolut bestial, dar nu am vazut absolut nici un pescar.
Cu lacrimi Bastus!

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 30 Oct 2006, 10:45

stai linistit ca nici eu nu am vazut pescari in sud. :lol: :lol:
am trait aceesi senzatie ca si tine, ma uitam ca mutu ce faine is raurile si cat de bestiale is locurile de pescuit, dar pescari absolut niciunul.

in austria la fel! am vazut unul singur, pe un baraj de munte. avea o barca ca si rex hunt, o mulineta cu multiplicator si dadea si el la spin, cat am stat cam juma de ora sa ma uit la el nu am vazut sa scoata.
dar senzatia a fost acum doi ani, neam oprit cvu masina pe margine drumuli, acolo era un mic parau de munte, ma uit in apa si am crezut ca nu vad bine ... intro zona mai adanca chiar la 3m de mine inotau linstiti vreo 7 8 pastravi, nu mai mari de 35cm.

in Germania pentru a intalni pescari trebuie sa vi in nord, aici unde pescuiesc eu sunt destul de multi.
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Oct 2006, 10:55

Totusi care este explicatia? Mi se pare de-a dreptul anormal sa ai apele alea si sa nu pescuiesti.
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Oct 2006, 11:03

Cei din sud vin sa pescuiasca in Franta. :lol:

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 30 Oct 2006, 11:12

nu este de loc anormal pt ei, pur si simplu nu sunt multi interesati.
unul din motive ar fi faptul ca tot ce tine de pescuit ii foarte scump!
alta explicatie nu gasesc acum, dar oricum nu cred ca merg nemtii in franta la pescuit :lol:

multi dintre ei sunt pescari cu acte in regula dar nu pescuiesc decat odata, de doua ori pe an in norvegia sau suedia. o treime din pescarii germaniei merg in aceste doua tari in fiecare an, doar la pescuit.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Oct 2006, 11:37

Te inseli. Vin foarte multi in Franta, pentru ca e ieftin si legile nu sunt asa de drastice, si cand au timp se duc pana in Spania. Ca se duc si in Scandinavia e normal. Depinde ce tip de peste vrei sa prinzi.
In Scandinavia te duci pentru stiuca si salmonide pe cand in Franta/Spania pentru salau, somn, black bass si crap.
Si pescari nemti intalnesti la tot pasul in afara Germaniei, numai la ei nu prea. Si nici nu am intalnit vreun organizator de voiaje de pescuit in Germania.
Am o gramada de aderenti in asociatia mea, din Alsacia si Lorena. Ei nu se duc nici odata la pescuit in Germania insa nemtii vin tot timpul la ei. De ce ?
Se duc insa in Germania sa-si cumpere material de pescuit. TVA-ul e (inca) mai mic ca in Franta.

Tudor

Scrie răspuns