Intalnirea din noiembrie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Danoc
- utilizator constant
Intalnirea din noiembrie
Se stie data acestei intalniri care se vrea un punct final al turneului AvP?? Am inteles ca tot atunci va avea loc si sedinta referitoare la turneul de la anu'.
Am vrea ca aceasta data sa fie comunicata in timp util.
Am vrea ca aceasta data sa fie comunicata in timp util.
intalnire
Intalnirea va avea loc pe data de 18 nov. in Bucuresti la o ora si o locatie pe care le vom comunica in timp util. Evident ca imediat ce aflu locul voi pune informatia si pe acest forum. Vor veni alaturi de spinangii nostri si muscaricii lui Bogdan Vasilescu. Va fi o intalnire intr-un restaurant. Sunt free haleala si beutura. Daca esti unul dintre participantii la Turneu sau organizator te asteptam. Vor fi anuntate schimbarile de regulament, lotul de spinning si programul competitional 2008 outside Romanica. Vor fi inmanate premiile pentru meseriasii de anul acesta. Propunerile pentru regulament, stabilirea pistelor de concurs, propunerile unor organizatori noi de intra in circuit si alte chestii din astea le vom discuta mai pe larg intr-o intalnire din ianuarie, ca cea la care am dat lovitura aia de stat, anul trecut. Pana atunci mai avem putin timp sa ne ciufulim pe forum, sa mai aflam ce vor oamenii, care sunt nemultumirile vis-a-vis de regulament, de organizare, stiti voi.
P.S.
Imi cer scuze pentru intarziere, insa am cautat si inca mai cautam o locatie care sa se preteze la acest gen de intalniri. Stati la locurile voastre, ca o gasim in curand. Chestia cu partida amicala de pe pescuit a cazut, fiind greu sa dam de un patron care sa accepte moca o gramada de meseriasi pe balta lui. Oricum, cred ca era prea mare deranjul si nu mai aveam timp sa stam de vorba. E timpul sa stabilim ce si cum, de pescuit putem si dupa aia, ca tot s-a incalzit clima.
P.S.
Imi cer scuze pentru intarziere, insa am cautat si inca mai cautam o locatie care sa se preteze la acest gen de intalniri. Stati la locurile voastre, ca o gasim in curand. Chestia cu partida amicala de pe pescuit a cazut, fiind greu sa dam de un patron care sa accepte moca o gramada de meseriasi pe balta lui. Oricum, cred ca era prea mare deranjul si nu mai aveam timp sa stam de vorba. E timpul sa stabilim ce si cum, de pescuit putem si dupa aia, ca tot s-a incalzit clima.
- Danoc
- utilizator constant
Multumim Malin pt informatii si pt eforturile de organizare.
Din pacate, personal, nu cred sa pot participa, era exact data de care imi era teama. Sunt intr-o comisie de examen si nu pot da inapoi. Dar cine stie...poate apar modificari de ultima ora si totusi voi avea liber. Imi doresc mult sa ne intalnim toti intr-o atmosfera destinsa. Oricum, Aqua va fi reprezentata de cativa membrii.
Locatia este musai sa fie in Bucuresti? Un Brasov sau Sibiu nu merge?...Asa ar fi mai aproape pt cei din tara...si au si cei din Buc ocazia sa iasa putin.
...e o idee...fara suparare!
Din pacate, personal, nu cred sa pot participa, era exact data de care imi era teama. Sunt intr-o comisie de examen si nu pot da inapoi. Dar cine stie...poate apar modificari de ultima ora si totusi voi avea liber. Imi doresc mult sa ne intalnim toti intr-o atmosfera destinsa. Oricum, Aqua va fi reprezentata de cativa membrii.
Locatia este musai sa fie in Bucuresti? Un Brasov sau Sibiu nu merge?...Asa ar fi mai aproape pt cei din tara...si au si cei din Buc ocazia sa iasa putin.

intalnire
Este destul de greu sa gasim un loc in Bucuresti, unde mai stim si noi cate ceva... Pana la Ploiesti ne mananca sfintii. Doua locuri avem deja, ramane sa vedem care este cel mai avantajos. Cine nu poate sa vina acum, vine in ianuarie, daca vrea sa spuna ceva.
- Stefan Tudose
- Moderator