Pescuit zona Koln
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit zona Koln
De duminica pana sambata viitoare o sa fiu in Koln, si as fi tentat sa vad cu ce pesti se lauda nemtii. Stie cineva unde se poate pescui prin apropiere si care e regimul apelor? (permis/taxa samd). Multam pentru orice informatie.
Cu lacrimi Bastus!
Am un amic in Germania care spunea ca sunt in general, fiecare rau (sau o bucata din el) este concesionat de asociatii de pescuit unde pot pescui doar membrii acestor asociatii, dar ca multe din ele elibereaza permis de pescuit pt. o zi sau mai multe - in jur de 20 euro/zi, regim strict de catch&release.
Gerula scrie:Acum iti dai seama ca nu luam pestele la hotel sa-l curat in camera. In cazul asta o sa indes prin bagaje un betigas travel plus clasicul SS 700 si om vedea ce iese
.
asa, asa. si daca prinzi eine deutche avat sa nu te miri cand il eliberezi daca-ti spune printre dintzii faringieni: "Zig Heil!"

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- senior
- johnnybravo
- Moderator
- alex dan
- utilizator constant
salut
in germania, ca turist ai dreptul sa iti iei odata pe an un permis pe o perioada scurta, fara sa ai nevoie de examen.
perioada asta ii in functie de land, eu locuiesc in Schleswig-Holstein si am primit permis pt 40 de zile!
pentru a obtine aceasta autorizatie de pescuit trebuie sa mergi la primarie. in cazul meu toata treaba a durat 5minute (fara statul la coada) si ma costat 10euro.
dar tebuie sa intrebi, sar putea sa existe un permis special pt spining, care ii si mai ieftin!
in germania, ca turist ai dreptul sa iti iei odata pe an un permis pe o perioada scurta, fara sa ai nevoie de examen.
perioada asta ii in functie de land, eu locuiesc in Schleswig-Holstein si am primit permis pt 40 de zile!
pentru a obtine aceasta autorizatie de pescuit trebuie sa mergi la primarie. in cazul meu toata treaba a durat 5minute (fara statul la coada) si ma costat 10euro.
dar tebuie sa intrebi, sar putea sa existe un permis special pt spining, care ii si mai ieftin!
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
Am luat pulsul evenimentelor la fata locului si pot sa va spun ca sansele pentru o partida de pescuit sunt minime, in primul rand din motive de timp :p, iar in al doilea rand pentru ca mi-a fost imposibil sa aflu de la cineva cum e cu permisele de pescuit. La hotel vreo 4 angajati s-au uitat la mine ca la un om nebun cand i-am intrebat, pe rand, de pescuit in Rin, iar al cincilea, un cunoscator se vede treaba, a baiguit ceva de primarie. In conditiile astea prefer sa dau o fuga pana la Aachen decat sa pierd jumatate de zi ca sa aflu care-i treaba.
Ce va pot spune insa e ca in momentul asta Rinul e incredibil de limpede la Koln, se vede lejer in apa la 40 de centimetri adancime.
Ce va pot spune insa e ca in momentul asta Rinul e incredibil de limpede la Koln, se vede lejer in apa la 40 de centimetri adancime.
Cu lacrimi Bastus!