Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Feb 2010, 14:54

Pariu şi plătesc.

mitza_21
junior
junior

Mesaj de mitza_21 » 12 Feb 2010, 14:54

nu am inteles ce vrei sa zici...poti fi te rog mai explicit?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Feb 2010, 15:01

Ce nu ai înţeles terog să întrebi?

mitza_21
junior
junior

Mesaj de mitza_21 » 12 Feb 2010, 15:07

(drum la BUC. pt permise,evidenţă,etc. totul transparent şi la vedere cu justificare �n faţa pescarilor membri).asta......si 25 de lei cotizatia sau permisul?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Feb 2010, 15:11

acestea sunt cheltuielile din cei 25 lei cotizaţie(cheltuielile trebuie justificate in adunări semestriale în faţa tuturor pescarilor din asociaţie participanţi la şedinţă)

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Feb 2010, 15:18

Niciodată agvps-ul sau alte asoc. nu au justificat banii din cotizaţii în faţa membrilor asociaţiei.Au încasat şi sa-u "îmbuibat"
La asociaţiile de pescari conducerea trebuie să fie colectivă,ca şi contribuţia...nu unii plătesc şi alţii cheltuiesc după bunul plac.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 12 Feb 2010, 19:14

ma baieti linistiti-va, ati auzit!concret, ce si unde, cine a pomenit.?
permisul este 30 lei pret national, si asociatiile isi pun ei cota eventual, dar hai sa nu patam si topicul asta cu discutii despre taxe, ca sunt doua care nu se mai termina.
sa va zic cum sta treaba cu pescuitul pe ampoi.
vara dupa ce ies de la job, mai dau cate o fuga la o mica partida cu clenuti, si ma apuc si strabat portiunea dintre podul din ampoi 1, si pina aproape de podul catre drambar, dupa bariera.insa inafara de clenuti subdimensionati, sau chiar f mici, nu pot zice ca intra ceva iesit din comun;desi se zvoneste ca din jos de podul de fier s-a luat clean mare la visina, nu la lingurita (posibil), am incercat si eu dar vezi de treaba.
in concluzie, clean pe portiunea asta nu pot zice ca este, decat primavara cand urca eventual, si rataciti doar, la cat este de mic ampoiul in perioada neploiasa, nu are unde sa se refugieze (ici colo mai sunt salcute cu apa mai adinca).
la digurile din jos de podul din ampoi1 , acolo e posibil sa fie scobar si mreana, s-a luat la pluta, dar mai degraba cand era crescut decat cand era limpede.
asta nu inseamna ca nu exista exceptie de la regula, catre barabant in sus nu am fost, ca nu prea ai unde, catre sard posibil, dar acolo nu am fost inca.

ce pot sa va zic cu certitudine, la varsarea ampoiului, acolo se ia , la japca cat incape, monopol astia au facut, nu te poti apropia de ei,drojdieri , pensionari cu antecedente nu alta.
au intrat draglinele si te mai poti furisa, toata ziua vad masini la capat de pod, zilnic trec pe acolo, azi dimineat amergeau pe jos baietii.
parerea mea este ca sunt lasati sa-si faca treaba doarece au platit pacatoasa de cotizatie, nu stiu ei de legi si dealea, si atunci nu se leaga nimeni de ei sa nu-si piarda clienti, asociatiileintr-un cuvant, neobrazati.

:evil:
pe mures la fel frate, cine o umblat si o cutreierat malurile de la totoi pina la blandina stiu ce vorbesc,
un loc mai rasarit am descoperit la MESCREAC, dar si acolo intra vacile :lol:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 12 Feb 2010, 20:00

Pe Mures mai sunt ceva sanse ...defapt sunt sanse sa iei clean frumos si chiar stiuca nu am luat mare ...mititica ...dar am luat ....din pacate astazi cineva imi zice: Am auzit ca la pod la Vint se prinde la greu scobar si nu numai...la pluta ...eu zic : hmmm fain poate dau si eu o fuga sambata ....dar la ce se prinde ??....si zice: pai la pluta cu ancorita in loc de carlig ...ii prinzi de cap de coada WTFFFFF!!....faza tare este ca persoana respectiva e bine vazuta ...super servici bani la fel si mai mult are vreo 27 de ani .....Frate daca la varsta asta asa pescuiesti si ai si cam ce vrei nu mori de foame Grav. Deci am renunta la mers la Vintu de Jos si ma duc maine la varsare la Ampoi...desi o sa ma ingrozesc ce o sa vad maine pe acolo sunt sigur.....O sa va comunic rezultatu maine :wink:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Feb 2010, 20:34

În sfârşit am obţinut o delegaţie pe Alba la Dir. Agricolă.Am alergat toată ziua şi totuşi am rezolvat.
O să stau o saptămână şi sigur prietenul meu o să mă plimbe pe la Mureş şi pe la Ampoi să mă edific ce isprăvi a fost în stare să facă " juristul nostru" care ne dă mereu lecţii...

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Feb 2010, 20:34

În sfârşit am obţinut o delegaţie pe Alba la Dir. Agricolă.Am alergat toată ziua şi totuşi am rezolvat.
O să stau o saptămână şi sigur prietenul meu o să mă plimbe pe la Mureş şi pe la Ampoi să mă edific ce isprăvi a fost în stare să facă " juristul nostru" care ne dă mereu lecţii...

Scrie răspuns